Baobab holiday resort gambia

/ 17.07.2019 / Valencio

Dat is prima gelukt bij hotel Baobab. Het strand is een 10min lopen, maar ik ben er weinig geweest.

Kamer {{receiptData. Hotel Kombo Beach. Kleinschalig complex Zeer vriendelijk personeel Geliefd op de Nederlandse markt Winnaar Hotel of the year award. En als zij last hebben dat wij bedjes reserveren, moeten ze dit niet gaan overdrijven en was beter geweest om ons daar op aan te spreken dan hadden wij het kunnen uit leggen!!

Staan steeds voor je klaar. Wie zijn wij?

Beoordelingen baobab holiday resort gambia ratingController. Wie zijn wij. Was niet lekker, dan moet je hier zijn. Wil je een weekje lekker goedkoop naar de zon en hecht je niet aan allemaal luxe en hou je meer van gezelligheid, weinig en erg Europese geprijsd. Holiday Resort in Bijilo Alternatief.

  • Vraag het Zoover. Love to travel the world heeft een tip geschreven feb.
  • Wellness Wellness behandelingen Lichaamsbehandelingen, Massages.

Er zijn geen prijzen gevonden voor de geselecteerde filters. Goed 34 reviews. Het Baobab Holiday Resort is een gemoedelijk complex in een unieke bouwstijl en dankt zijn naam aan de reusachtige Baobabbomen die in Gambia te vinden zijn. Vriendelijk personeel, staan altijd voor je klaar. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Gran Canaria.

  • Overige faciliteiten en diensten van Baobab Holiday Resort zijn o.
  • Hotelkamer: Je standaardkamer personen in het Baobab Holiday Resort is gesitueerd op de eerste etage en voorzien van airconditioning op aanvraag en tegen betaling , televisie, wifi gratis , een koelkastje op aanvraag en tegen betaling en een balkon met zitje.

Aparthotel info. Klein kamer, maar gezellig rondom het zwembad relaxen onder de zon. Eigenlijk alles wat je wil. Dit kan door een of meerdere excursies te boeken ter plaatse. Bezienswaardigheden Lokale cultuur Natuur. Drankjes zijn te bestellen aan een van de bars van Baobab Holiday Resort.

Fantastisch voor een weekje weg uit Nederlaomndere

Hotel Senegambia Beach. Kamers zijn eenvoudig en sober met prima bedden. Als je met de rug naar Baobab staat, naar rechts, eerste weg naar rechts. Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Op loopafstand van het baobab holiday resort gambia en dorpje ook in de buurt? Alle prijzen? Bezit of beheert u deze gelegenheid. Theo en Jolanda Elbers. Baobab Holiday Resort Het Baobab Holiday Resort is een kleinschalig en sfeervol hotel op ongeveer meter afstand van het mooie strand van Bijilo.

In het kort

Strand Kuntakinte is aan te raden. Baobab Holiday Resort beschikt over een buffet- en à la carte restaurant. TourWeb © NetMatch.

  • Mail ons: info d-reizen.
  • Buiten het resort is er niet veel te doen.
  • Al 10 jaar Nederlands nummer 1 Vakantievergelijker!
  • Onverwachts voor een week afgereisd naar Gambia.

Ook is er een badhanddoekenservice tegen betaling. Voorzieningen Airco. Vind het alleen jammer van de review over de reservering van de bedjes, baobab holiday resort gambia. Als je geweten had waarom wij dit deden, had je dit zeker niet zo geschreven!. Super gezellig hotel, Aanrader!!. Gratis internet. De Senegambia street is op 15min lopen en dat is niet echt een leuke route.

Vergelijk de laagste prijzen:

Wat irritant wordt is dat je op het terrein van het ressort al lastig wordt gevallen door bv aanbieders van te dure taxi's. Nog 3 kamer s beschikbaar. De chat is momenteel offline. De eenvoudig, maar netjes ingerichte kamers zijn voorzien van telefoon, tv, koelkast en airconditioning tegen betaling.

Zeer goede service. Vriendelijk personeel, staan altijd voor je klaar. Cornelis Groenenberg.

Andere: