Eten bij pa en ma in schalkhaar

/ 21.08.2019 / Nikki

Hier gegeten met de familie. Lekker eten van het op hout gestookte vlees.

Voor de eerste keer gegeten bij Eten bij Pa en Ma. Als je van goed vlees houdt, dan moet je hier zijn. In de omgeving. Herbert 58 punten. Het eten is perfect gegaard en zijn goede porties. Ergens een keer een recensie gelezen en maakte ons wel nieuwsgierig.

Als ik weer eens in de buurt ben weet ik waar te eten.

Wegens de streekmarkt helaas een aangepaste kaart en schuimplastic bekertjes thee. Tsja, alle goede recensies ten spijt toch ook maar een mager zesje als totaal.

Biefstuk veel te rauw, kregen hier wel een andere voor! We kregen met drie man net zoveel als onze buren die met z'n tweejes waren. Stremmelaar 11 punten.

Combinatie van de entrecte en de ossenhaas.

Het begon met het ontvangsthapje, brood met kruiden boter. Bij de hoofdgerechten ging het helemaal mis.

Contactgegevens

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Is dit uw vermelding? De formule en ambiance is goed bedacht maar de baas wil duidelijk besparen op de keuken en op het bedienend personeel. De vruchten en bosbessensaus hadden smaak, maar de griesmeel was een blok beton met geen ene smaak. Wij komen zeker nog een keer terug.

  • De verrukkelijke etensgeuren lokten ons naar binnen.
  • Het vlees is zeker niet mals; wek goed van smaak.

Erg attente, bestaande uit een viertal van onze hoofdgerechten. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Alles even goed bereid en smaakvol. Laat u dan verrassen met een proeverij, zelfs een rondleiding kon je nog krijgen door de kok des huizes hoe alles wordt bereid. Vriendelijk personeel, en correct gezellige medewerkers.

Hoe was jouw ervaring?

Henk dinkelman. V wessel. Attracties in de buurt Alle attracties in de buurt bekijken.

Spare Ribs Locatie en contact. De bakjes met aardappelproducten en groenten zijn smakelijk. Vriendelijke ontvangst. Hekkert 5 punten. Aantal Zitplaatsen Terras: Bezorgrestaurants in de buurt van Eten bij Pa en Ma Online eten bestellen?

Fietsroutes in de buurt

De hoeveelheid werd door 2 personen opgeschept. Wat een fantastische locatie en wat een mooi restaurant. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Eerlijk, smakelijk, creatief en hoog niveau. Kwalitatief goed eten voor een hele schappelijke prijs.

Aankomende week komen we terug voor het diner, veel gelachen! De brownie smaakte niet naar chocolade en de griesmeelpudding was erg flauw. Verder vond ik de open keuken erg leuk. Maar we hebben het gisteren supergezellig gehad, ze stralen passie voor hun vak uit. Meer informatie. Erg genoten wij komen zeker vaker.

Het personeel is erg behulpzaam, want daar zijn we nu welke tv gids past bij mij wel heel benieuwd naar.

We kwamen rond uur en hebben rond uur gebeld voor reservering.

Voorgerechten

Sharon Sharon 11 punten. Gamba's Wij waren op 1ste kerstdag bij Pa en Ma met 7 personen.

Maar niet getreurd, lekkere frietjes besteld met een verzoek om twee glaasjes kraanwater omdat de kinderen dorst hadden. En zeker kind vriendelijk. De kaart: Mooie combinaties op de kaart die je echt niet overal tegenkomt.

Andere: