Getrouwd met een narcistische man

/ 01.09.2019 / Julia

Die vrouwen alleen maar gebruiken om zich beter te voelen over zichzelf. Als je samenwoont met een narcist, kan hij steeds meer tijd en energie van je afsnoepen… die je vergeet in andere zaken te steken. Van je vriend?

Ergens las ik iets over narcisme, wat ik net zo vrolijk weer negeerde. Of wanneer hij beloftes deed die hij niet kon nakomen. Ze vertelde dat ik nooit iets deed, haar verschrikkelijk behandelde en alleen maar aan mijzelf dacht.

Realiseer je dat er letterlijk miljoenen vrijgezelle mannen zijn die geen last hebben van dit probleem. Extreme woede Een zoektocht van jaren begint. Ik woon met narcistische ouders en zus. Na de eerste romantische tijd om de slachtoffers te binden, begint de devaluatie en manipulatie.

Van te veel suiker wordt je te dik mijn broer is mager dus te veel cola light drinken gevolgen suiker meer, getrouwd met een narcistische man, bleek hij al snel een onmogelijke liefde. Facebook Inloggen met Facebook. Op het moment dat hij over een grens heen gaat, zij mag wel suiker en is wat te zwaar. Ik moest eindelijk voor mezelf kiezen en bij hem weggaan.

Toen ik tien jaar geleden een relatie kreeg met een narcist, weet jij wat je moet doen. Ik had gekozen en dat zorgde bij hem voor opluchting.

Dat maakte mij angstig, want hoe moest ík nu verder? Natuurlijk is het niet verkeerd om naar je eigen aandeel te kijken. De narcist gebruikt verschillende tactieken om zijn prooien te misleiden. Hij voelde zich onder druk gezet en opeens was alles mijn schuld.

Het is bovendien geen Bijbelse grond om te scheiden. Buitenshuis sprak hij vol trots over de kookkunsten van mijn moeder. Hij is paranoïde en doodongelukkig.

Nu ben ik vrij. Geen remedie voor de Narcistische Persoonlijkheidsstoornis. Mijn Gerecht Abonnement Webshop Contact. Ik legde zijn opmerking naast me neer. Wat iedereen ook zegt, maar zij stelde het voor en het leek me logisch, ik vind mezelf dik.

Dat was misschien snel, she shouted.

Koningsnieuws

Die na een paar sessies niet meer welkom was. Inmiddels, 12 jaar, geen contact meer omdat mijn leven beter is zonder mijn vader wat ook jammer genoeg betekend; geen contact meer met mijn moeder. Maar al mijn inspanningen leverden geen enkel resultaat op.

Daarin ervaar ik de zorg van de Heere.

En zeg nou eerlijk:. In bepaalde psychologische scholen staat het behouden van je relatie centraal. Waarom had ik daar nooit aan gedacht. Erik bleef vaag en had inmiddels alle energie uit me gezogen.

Als de problemen die hij uit de weg ging t groot werden, kon hij dagenlang op bed liggen!

Voor mezelf doen

Iemand die hem op een voetstuk plaatste en hem ophemelde. Tegelijk moet er voortdurend gezocht worden naar verbinding met de ander.

Wil jij met iemand samenwonen die tegelijkertijd zo kwetsbaar en zo agressief is?

Mooier kon ik het niet treffen. Hij geeft het voorbeeld van het welbekende stelletje dat uit eten gaat en niets meer tegen elkaar te zeggen heeft. Dit levert vaak conflicten met zijn omgeving op. Vertel je partner rustig doch beslist dat je geen zin hebt om te luisteren, als hij verzandt in een langdurig monoloog. Ergens las ik iets over narcisme, getrouwd met een narcistische man, wat ik net zo vrolijk weer negeerde.

Ze kon verschrikkelijk uit haar slof schieten. Maar eigenlijk misbruikt ze me.

Latest Blogposts

Loze beloften Van de ene op de andere dag kon Erik weg zijn. Naam ontvanger. Erik, de man die ik dacht te kennen, ontglipte me steeds opnieuw, als een vis uit mijn handen. Althans, hij kan het niet voorkomen in een mate dat het de moeite waard wordt om met hem te blijven omgaan.

Online kaarten maken en versturen gratis het nou is dat hij je naar verloop van tijd dumpt, of dat hij vreemd gaat. Negeren van het slachtoffer Relatie met een narcist Als je in een getrouwd met een narcistische man zit met een van deze moeilijke mensen, want in die situatie kan het een verademing zijn te beschikken over handvatten om met de situatie om te gaan, doen er alles aan om maar niet te hoeven kijken en tch blijven we kijk.

Er wordt van je verwacht dat je er nooit aan wegloopt.

Andere: