Harry potter fantastic beasts and where to find them full movie

/ 17.10.2019 / Irmak

Spannend echt een vervolg of eigenlijk een goed begin van de Harry Potter tijdperk. Putten1 Putten 2 juni Ik raad dit product aan.

Weer een mooi verhaal met veel plotlijnen van de schrijfster van Harry Potter. Prachtige magische wezens met een goede cast, lekker samengegoten in film in het Harry Potter universum.

Voordelige koop. WJeijsman Schiedam 24 december Ik raad dit product aan. Zorzy 15 januari Ik raad dit product aan. Dat blijkt wel uit de scenes met Jacob. Ik hoorden dat er 5 delen gaan kommen en johnny depp gat ook in de film spelen.

Goeie film. MeisjeSuus 29 januari Ik raad dit product aan! Te zien tulband cake met chocoladestukjes Michelleke Neeroeteren 10 mei Ik raad dit product aan?

Goede kwaliteit goed geacteerd goede visuele effecten Een geweldige film in de sfeer van de Harry Potter films maar dan veel volwassener zonder het magische te verliezen.

  • Rontrucker 1 oktober Ik raad dit product aan. Het is een goede en leuke film.
  • Ze probeerden precies ook zoveel mogelijk wezens in deze film te proppen. Plezante film.

Alleen maar positief: goede kwaliteit, voordelige koop en duurzaam. Op 9 april werd aangekondigd dat de originele filmmuziek zal worden gecomponeerd door James Newton Howard. Leuk verhaal,in de lijn van Harry Potter maar iets volwassener, en mooie effecten. Wij hebben er met de hele familie van genoten. Leuk om te zien hoe de film probeert om het publiek te misleiden.

Supermooie en spannende film in Harry Potter stijl maar toch weer zo anders. Geschreven bij Fantastic Beasts And Where To Find Them Dit is dikke zever hebben ze nog niet genoeg verdient aan harry potter deze films zullen het nooit halen tegen de potter films. Anton 8 augustus Ik raad dit product aan. Prachtige film, zeker als je ook al fan was van Harry Potter dan mag je deze niet missen.

Mooie beelden en zeer realistisch.

Algemene info

Mooi gefilmd Levensechte special effects Verrassende plot. Suzanne Amersfoort 25 april Ik raad dit product aan. Goede kwaliteit goede worldbuilding. Ik ben een groot fan van deze genre en hoop natuurlijk dat deel 2 ook snel komt.

Als je van Harry Potter houd is dit een aanrader. Goeie spin-off. Bieke Brugge 10 april Ik raad dit product aan.

Leuke film, spannend en knappe speciale effecten. Marloeshans Nijmegen 7 november Ik raad dit product aan.

Aanbevolen boeken

Soms indrukwekkend en mooi geintegreerd, soms wat storend overdreven met kitscherige kleuren en glans-effectjes. Goede effecten, hulde aan het fx team.

Catwoman62 Maassluis 11 december Ik raad dit product aan. Geschreven bij Fantastic Beasts And Where To Find Them Blu-ray Een must als je van harry potter houd mooi gefilmd en super kwaliteit blue ray en zitten ook nog extra,s bij. Als Harry Potter fan is dit verhaal helemaal geweldig.

Spannend leuk en sluit aan bij t boek. Dan Fogler. Maar daarmee is het beste ook wel gezegd, onpersoonlijke film met nauwelijks leuke Newt is dan wel de good guy hoofdpersoon. Introverten zullen deze film s misschien beter begrijpen, aan de uitwerking mankeert vaak het een en ander! Echt een uitbreiding van de wizarding world. Door de aard van de beestjes is de creativiteit van Rowling duidelijk weer voelbaar, want qua sfeer en uitstraling is dit een film die nog steeds erg dicht bij het Eekhoorn voederhuis zelf maken aanleunt.

Ik vind het een behoorlijk chaotische, omdat Newt gelijkaardige eigenschappen heeft, eten.

Mijn Pathé

Je moet echter wel van dit genre houden. Spannend Mooi gefilmd Pakkend verhaal Verrassende plot. Alles wat er rondom gebeurt is niet altijd even interessant.

Ileen 10 oktober Ik raad dit product aan. RocKerman Noord Brabant 1 december Ik raad dit product aan. Reviews Schrijf een review.

Andere: