Marina oolderhuuske roermond te koop

/ 01.10.2019 / Steijn

De slaapkamers zijn verdeeld over 2 of 3 verdiepingen. Hier findet sich fast alles von Trampolin,  Kletterturm, Kabelbahn bis hin zum Piratenschiff.

De sterren zijn gebaseerd op het interieur en niet op de ligging van de betreffende woning. Naam verplicht.

Bekijk ANWB oordeel. Tennisplatz  Outdoor Tennisplätze können Sie pro Stunde mieten. Unser Ferienhaus ist direkt im wunderschönen Ferienpark Marina Oolderhuuske gelegen.

In diesem  Bereich liegt ein Schwimmponton mit Rutsche und Wassertrampolin. Nieuws Hoogseizoen: In de maanden juli n augustus  boeken wij onze campingplaatsen in het weekend voor minimaal tw na Auf dieser Landzunge mit naturlichem Ufer kann sich ihr Haustier austoben.

Beschikbaarheid, ligging en foto's van de priv-woningen kunt u per e-mail info oolderhuuske, marina oolderhuuske roermond te koop. Nhere Informationen hierzu finden Sie in der Informationsmappe im Ferienhaus.

Outdoor Tennispltze knnen Sie pro Stunde mieten. Bestevaer 45ST Pure Vanuit de ruime woonkamer kunt u naar het balkon waar u een boot tot max.

Zoek woningen

Auf dieser Landzunge mit natürlichem Ufer kann sich ihr Haustier austoben. Der Wellnessbereich im Schwimmbad hat täglich von 9.

De Marina's zijn drijvende woningen die geschikt zijn voor 4 tot 6 personen. Deze privéwoningen zijn toegankelijk via een loopplank. Er zijn in totaal woningen die allemaal in particulier bezit zijn, waardoor de inrichting van elke woning uniek is.

In diesem  Bereich liegt ein Schwimmponton mit Rutsche und Wassertrampolin.

  • Vakantiewoningen Op het Resort zijn twee typen woningen: Beschikbaarheid, ligging en foto's van de priv-woningen kunt u per e-mail info oolderhuuske.
  • Bestevaer 45ST Pure Vanuit de ruime woonkamer kunt u naar het balkon waar u een boot tot max.

De Villa's beschikken over een open keuken met alle benodigheden? Auf dieser Landzunge mit naturlichem Ufer kann sich ihr Haustier austoben!

Voor de koop van een Villa of Marina bestaat momenteel een wachtlijst. Fur weitere Informationen  wenden Sie sich bitte direkt an die Wassersportschule Frissen, marina oolderhuuske roermond te koop. De Marina's zijn drijvende woningen die geschikt zijn voor 4 tot 6 personen. De sterren zijn gebaseerd op het interieur en niet op de ligging van de betreffende woning?

Bestevaer 45ST Pure

De witte stenen woningen marina oolderhuuske te koop vrijwel allemaal een prachtig uitzicht op de Maasplassen. Elke woning is anders ingericht, naar de smaak van de eigenaar. Vanuit de woonkamer kunt u naar de privétuin. Er zijn in totaal woningen die allemaal in particulier bezit zijn, waardoor de inrichting van elke woning uniek is.

Op het Resort zijn twee typen woningen: Zustzlich werden folgende Aktivitten angeboten: Vakantiewoningen Op het Resort zijn twee typen woningen: Wassersportschule Frissen  Die Wassersportschule Frissen bietet neben dem Segelboot- und Kanuverleih auch  Segelkurse und Sportbootkurse fur den Sportbootfuhrerschein an? Om u een indicatie te geven van de prijzen: Villa B rij  v, marina oolderhuuske roermond te koop.

Auf dieser Landzunge mit naturlichem Ufer kann sich ihr Haustier austoben. De witte stenen woningen hebben vrijwel allemaal een prachtig uitzicht op de Maasplassen. De sterren zijn gebaseerd op het interieur en niet op de ligging van de betreffende woning.

Een parkeerplaats voor uw auto bevindt zich direct voor de woning. Als huurder van een Villa of Marina heeft u bovendien gratis toegang tot het overdekt zwembad, het welness-gedeelte en de fitnessruimte en tevens heeft u in elke woning gratis toegang tot het heel vernieuwde WIFI-netwerk. De Villa's in de B-rij hebben als extra een balkon.

We accepteren geen boekingen voor werknemers of bedrijven die een tijdelijk onderkomen zoeken voor zijn of haar werknemers.

De woningen zijn in 2 categorien verdeeld: 2 of 3 sterren. Klik hier voor meer informatie omtrent huurprijzen en speciale arrangementen, marina oolderhuuske roermond te koop. Outdoor Tennispltze knnen Sie pro Stunde mieten! De Villa's in de B-rij hebben als extra een balkon? In diesem  Bereich liegt ein Schwimmponton mit Rutsche und Wassertrampolin. De witte stenen woningen marina oolderhuuske te koop vrijwel allemaal een prachtig uitzicht op de Maasplassen?

Elke woning is anders ingericht, naar de smaak van de eigenaar. Een extra toilet bevindt zich op de begane grond!

Markt Roermond

De sterren zijn gebaseerd op het interieur en niet op de ligging van de betreffende woning. Das Resort ist auf einer einzigartigen Halbinsel an den niederlndischen Maasseen bei Roermond gelegen. Nieuws Prijslijst voor het jaar zullen eind deze maand November online komen. De Villa's zijn gelegen op het vaste hogere gedeelte van het schiereiland.

De sterren zijn gebaseerd op het interieur en niet op de ligging van de betreffende woning. Rezeption Da wir unser Ferienhaus privat und nicht uber das Resort Marina Oolderhuuske vermieten,  wenden Sie sich bitte bei allen Belangen ausschlielich an  personenbus huren den helder. Zudem bekommen Sie dort Fruhstuck oder eine Tasse Kaffee. We accepteren geen boekingen voor werknemers of bedrijven die een tijdelijk onderkomen marina oolderhuuske roermond te koop voor zijn of haar werknemers.

Andere: