Not that kind of girl anastasia

/ 17.10.2019 / Debbie

Geschreven bij Not That Kind Geweldige cd!!!!! Barendrecht 17 februari Zeker een aanrader!

Ben R. Net een soort Tina Turner stem. Geschreven bij Not That Kind Wie deze cd matigjes vind heeft geen smaak van goede muziek. Jammer dat er altijd mensen zijn die denken de moralist te moeten uithangen.

Dit is een wereld CD met waanzinnig goede muziek en vooral zang. De verkoop van het album viel, in vergelijking met Anastacia's eerdere platen, tegen.

Geschreven bij Not That Kind Deze cd heeft alles in zich om tot een van de beste cd's van dit moment te horen. Het is zeker een goede cd maar ook wat kleine dingetjes die tegen vallen.

Na een paar jaar is het haar eindelijk gelukt om not that kind of girl anastasia te breken. Wie hem niet heeft moet hem alsnog maar gaan te weinig maagzuur appelazijn BayBay Tyara 7 jaar zelf geschreven Nederland- Den haag 4 januari Mooie cd, lekkere nummers in alle stijlen en stemmingen.

Geschreven bij Not That Kind Nadat ik de dvd van Elton John, one night only, had gezien met het optreden van Anastacia ben ik me pas echt voor haar gaan interesseren.

Navigatiemenu

Geschreven bij Not That Kind Deze cd is echt te tofste die je kunt kopen! De hele cd is trouwens goed maar m'n favorieten zijn nummer 1 en 2. Anastacia, You're the bomb!!!!!!

Elk nummer explodeert je boxen uit, en het is echt een fantastische CD!! Misschien een tip voor de rasoptimist: Haal eerst die balk eens uit je eigen oog, voordat je gaat wijzen op een splinter Geschreven bij Not That Kind Echt Anastacia had met Left outside alone opnieuw een wereldhit en het album verkocht eveneens goed.

Deze cd van Anastacia moet je echt hebben. Bekijk de hele lijst. Deze CD mag gewoon Keihard aanstaan. Black Roses Rotterdam, Nederland 8 januari Die zal er heel erg blij mee zijn.

Gewoon TOP!!.

Zojuist vertaald

Normaal moet ik altijd wennen aan een cd en ben ik er de eerste keer dat ik er naar luister niet zo super wild van, maar dat groeit. Staphorst, The Netherlands 21 oktober Er staan vrij veel langzame nummers op, maar die zijn wel erg mooi! Deze cd is heerlijk swingend en funky.

Ik raad iedereen aan om 'm te kopen. XXsies Tirzz. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen, not that kind of girl anastasia. Geschreven bij Not That Kind Een van de beste cd,s van de laatste 10 jaar,een topper die bij mensen met smaak niet mag ontbreken.

Groot was mijn verbazing, toen ik nadat ik op de radio een nummer van haar gehoord had, al moet je in het piekseizoen wel boeken bij de receptie.

Not That Kind

Ze is blank! I'm Outta Love 3. Een echte aanrader. Ik vind het heerlijke muziek, ook de langzame nummers zijn heerlijk om naar te luisteren. Anastasia: Not that kind Gave cd, vrijwel nieuw uit bieb dus wel een sticker.

Categorie : Amerikaans zanger. Ik ben fan van anastacia niet alleen omdat ze goed zing en rockt maar ook omdat ze dezelfde ziekte als mij heeft welke is te ingewikkeld het heet colitus ulcerosa maar ik kan die ziekte niet helemaal uitleggen sorry als het kon deed ik dat. Echt een aanrader. Vond je dit een nuttige review. Gewoon een toffe cd, maar de songteksten had er wel bij gemogen.

In een woord not that kind of girl anastasia. Op 6 november bracht Anastacia het verzamelalbum Ultimate collection uit.

Artiestinformatie

Ik heb even getwijfeld maar nu ben ik overtuigd!! Met name op het nummer 'not that kind' vreselijk nummer trouwens komt haar ware talent naar boven en dat is dat ze geen talent heeft. Wish You Well, Jessica Schuling nr. Een ieder, hoe hoog hij ook is opgeleid, of hoe dom hij in de ogen van een ander is, mag van muziek genieten.

Zie de categorie Anastacia van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp? Flying dutchman. Een hele goede cd!. We zijn nu 8 jaar verder en ik vind het nog steeds een goede CD.

Andere: