Restaurant jansen en jansen dongen

/ 27.07.2019 / Seraya

Gisteren een dagje aan de rit geweest. Gezelligheid aan de bar: Een breed assortiment muziek met een heerlijk biertje van Gulpener op de tap. Bedank tessak

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Prachtige mensen! Vriendelijkheid en gastvrijheid staan op de eerste plaats!! Terras aan voorzijde. Een eetcafé met een zonnig terras in de zomer.

Durf wel te zeggen dat de broodjes hier ongelooflijk lekker zijn!. Waardering van reizigers. Matig 1! Contact Heerestraat 25 BE Middelstum. Beoordeeld op 20 juni Gezellig terras.

Huidige kaart echt wel beter geworden. Datum van bezoek: augustus Het is dat jullie kilometer van mijn huis weg zitten, anders kwam ik elk weekend eten

Hoe was jouw ervaring?

Vriendelijkheid en gastvrijheid staan op de eerste plaats!! Is dit een plek waar je ingrediënten koopt om je eigen maaltijd te bereiden?

Superleuke locatie, goede kaart en kok en gezellige bediening! Sfeervol en gezellig eetcafé! Gezelligheid aan de bar: Een breed assortiment muziek met een heerlijk biertje van Gulpener op de tap. Erg goed.

  • Hier bij toeval langsgewipt.
  • Vreselijk 0. Datum van bezoek: september

Dat kan vanaf 25 personen besloten. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, de website veiliger te restaurant jansen en jansen dongen en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Bedank ruudv. Alle restaurants in Dongen weergeven. Bedank marjav.

Openingstijden

Klik dan op rechtsboven! Voorgerecht en hoofdgerecht van het surprisemenu waren prima. Lijst wordt bijgewerkt

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6. Is dit uw vermelding. Bedank marjav. Locatie en contact. See More See Less. Bekijk 1 hotel in de buurt Bekijk alle 11 restaurants in de buurt Bekijk alle 8 attracties in de buurt. Toch enigzins verrast.

Meer informatie

Bedank ruudv. Maart — april: muziek bij Brouwers By adonnadesign Agenda. Huisgemaakt en oh zo lekker. Bezit of beheert u deze gelegenheid?

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, stond waarschijnlijk al langer klaar. Schnitzels Middelstum, restaurant jansen en jansen dongen. Superleuke locatie, goede kaart en kok en gezellige bediening? Prima diner voor een goede prijs. Muziek mei en juni bij Brouwers By adonnadesign Agenda.

Alleen het dessert was jammeruw profiel bij te werken en nog veel meer? Lijst wordt bijgewerkt T:  M: reserveren eetcafebrouwers?

Informatie over Eetcafé Janssen en Janssen in Dongen

Voorgerecht en hoofdgerecht van het surprisemenu waren prima. Beoordelingen Vreselijk 0.

Waardering van reizigers. Prima diner voor een goede prijs. Wil je weten wat de weekhap is. Met iedere week een nieuwe week aanbieding, verrassend lekker voor weinig.

Andere: