Engeltje maken van stof

/ 30.09.2019 / Elise

Een patroon van een mooi hertje die de kerstpost in de brievenbus doet. Eenvoudig te maken van restjes vilt.

Een pakketje met een muis die de kaars uitblaast om te gaan slapen. Kerstkransjes Met een paar houten gordijnringen, wat washi tape en een dosis creativiteit maak je deze kleine kerstkransjes van Dubbeltjes en Kwartjes.

Ze engeltjes zijn niet moeilijk te maken. Leuk om er een aantal van te maken en op een kransje te zetten. Vanessa laat zien hoe je met een ijzeren kleerhanger en Kerstballen een mooie Kerstkrans kunt maken. Belletjes, piepers, rammeltjes en veiligheidsoogjes. Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid.

Een pakketje van een leuk olifantje voor in de kerstboom. Een pakketje voor het maken van dit grappige kransje voor om een glazen pot. Ze heeft een rood hartje onder haar arm. Ik vond er een heleboel. Op de foto zie engeltje maken van stof Santa vanuit verschillende hoeken; in het pakket zit al het materiaal voor 1 Santa.

Bij dit pakket zit een gratis patroontje van een mooie kerstboom van vilt. Like Liked by 2 people.
  • De lijfjes zijn gemaakt van grote wolballen. Ze engeltjes zijn niet moeilijk te maken.
  • Bij dit patroon zit het soluvlies en het styropor die je nodig hebt voor het maken van een wekker.

Follow by Email

In het pakketjes zitten kabouterkegeltjes! Pakket Drie kerstbal engeltjes. Een patroon van een slinger met kerstboompjes in de sneeuw voor een snoer van 10 lichtjes. Het is een pakket van Atelier Marinke. Van een houtenklosje een leuke engel gemaakt. Een pakketje met twee eenvoudig te maken vogeltjes. Ook zijn er Certificaten voor de richtlijnen waaraan deze producten voldoen.

Een pakketje met een muisje die een echt kerstlampje vat houd. Engeltje maken van stof met ijskristallen maken. Het is leuk te combineren met Ester Kerstster! Een mooi poppetje met een prachtige rok van zijde. Leuk en eenvoudig om te maken. Kado doosjes en labels maken.

Extra informatie

Kerstkrans van plastic zakjes maken. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Een pakketje van twee schattige muisjes die zich vasthouden aan een glaspegel.

Een lief engeltje met een strobloem in haar hand. Een pakketje van een lief engeltje op een mooie ster. Een engeltje die een kerstklokje heel goed vasthoud. Een lieve Maria van ca. Het is een zelf maak pakket van Atelier Wilma Creatief, engeltje maken van stof.

Google Website Translator Gadget

Een pakketje voor het maken van twee schattige kerstmuisjes die eenvoudig te maken zijn. Een eenvoudig te maken engeltje versiert met gouden sterretjes. Deze leuke engelen brengen de liefste wensen naar mensen. Dit zit niet in het pakket! Ze heeft een rok aan van sprookjeszijde.

Je hebt 3 mogelijkheden voor het beleg. Avanti legt uit hoe je dat doet, engeltje maken van stof. Ze is gemaakt van twee kleuren vilt. Het is niet moeilijk om te maken maar wel een preciesie werkje? Het poppetje vraagt enige ervaring en is ca. De noot is los verkrijgbaar. Voor het maken van dit pakketje is enige ervaring gewenst. De engel is 10 cm groot en 7 cm breed. Kerststerren maken.

Veelzijdigheid en toepasbaarheid van De Witte Engel producten

Het boompje zit in het pakketje. Ook het glaasje en het waxinelichtje zitten in het pakketje. Een pakketje voor het maken van een kerstbal met de drie koningen erop.

In het pakket zit geen glitterlijm om de jurk te versieren. Hier zijn meerdere varianten van te vinden maar deze met de kleine sterretjes in der handen vond ik erg schattig, engeltje maken van stof. Drie lieve baby's met een tricot hoofdje. Je reageert onder je Google account.

Andere: