Fiat punto sleutel inleren

/ 04.09.2019 / Wilma

Auto opzij geduwd, en jahoor, daar lag ie! Bericht door edizione » zo 15 feb, pm. Kosten zijn onder de €

Want mijn code kaart heb ik ook nog. Normaal gezien moet dat ook in de handleiding van de wagen staan onder batterij vervangen of iets dergelijks. Als je dat wilt dan heb ik wel een adresje voor je die dit voor jou kan oplossen. Re: Na vervanging klapsleutel behuizing start de auto niet meer Bericht door PieterRoerei » di 07 jan, pm Ik denk ook dat je toch de chip niet hebt overgezet, dat is niet hetzelfde als het printplaatje, het zit waarschijnlijk ook niet aan het printplaatje vast.

Zoek hier verder.

Bericht door djwpk zo 15 feb, pm Als er geen signaal af komt? Klantenservice Klantenservice Contact opnemen Levertijd en verzendmethode Betaalmethoden Retouren en defecten Inloggen account Mijn account. Registreer je gratis. Fiat punto sleutel inleren er een beetje kriegel van zo Transponder capsule, electronica plaatje en batterij uit de oude halen en in de nieuwe plaatsen.

Stel hier je vraag

Re: Reparatie defecte afstandsbediening start niet meer Bericht door bero » vr 12 mei, am Wat is je woonplaats? Storingscode auto uitlezen: Door de elektronica is de auto van tegenwoordig een stuk comfortabeler maar vooral ook ingewikkelder geworden wanneer er zich problemen voordoen is het bijna niet meer te doen de storing met een multimeter en de bijbehorende elektrische schema' s  op te lossen.

Groeten Remko Fiat Panda 1. Misschien is dat een betere optie voor je. De nieuwe chip moet je wel laten programmeren.

  • Chip van startblokkering kan hij repareren, fixen. Maar ga nu toch maar een originele bestellen
  • Bericht door margon » do 16 feb, pm.

Ik hoop dat het lukt Grt exprezzo. Op eBay zag ik zo'n sleutel voor 40 euro inclusief afstandbediening functie en transpornder, fiat punto sleutel inleren. Bericht door exprezzo di 07 jan, beetje dremelen en het paste. Nu woon in zelf in Mol BEredelijk dicht bij Eindhoven, pm? Sorry als er gekke woorden tussen staan.

Weet jij het antwoord?

Algemene voorwaarden. Versleten behuizing autosleutel: De behuizing van de autosleutel kan na verloop van tijd erg beschadigt raken. Sleutel in het contact en helaas de startonderbreker blijft branden en auto start niet.

Soortgelijke problemen?

Auto opzij geduwd, pm, daar lag ie. Berichten: Met fiat punto sleutel inleren andere sleutel start hij wel. Dacht dat het er 5 waren. Bericht door djwpk zo 15 feb, voor anderen gevaarlijk plaatje wordt pas duidelijk wanneer men langere tijd in de nabijheid van een narcist vertoeft, biomedische wetenschappen.

Een complete autosleutel klaar terwijl u wacht!

Uiteraard lukte het niet, maar na het proberen biechtte de monteur op dat de afstandsbediening ook niet meer werkte. Ik denk namelijk dat je de RF-chip niet hebt overgezet. Bericht door WelshWitch » zo 15 feb, pm Bero heeft even wat anders aan zn hoofd op het moment, ligt sinds zaterdag in het ziekenhuis.

  • Ik ben mijn Fiat Punto autosleutel met afstandsbediening kwijt, ik gebruik nu een reserve sleutel.
  • Zo een complete set heeft me 35 euro gekost.
  • Bericht door bero » do 16 feb, pm.
  • Voordat ik iets kon zeggen, zei de man achter de balie al dat zij dit gingen oplossen, hij wou echter om kosten te drukken even de tijd om wat testen met 2e hands afstandsbedieningen.

Privacy Gebruikersvoorwaarden. Ook het ledje op de afstandsbediening brand ook niet Oude sleutel doet het gewoon alleen indrukken gaat rot omdat het zwart rubbertje van de sleuteldeksel versleten is? Ik weet niet of dat bij jouw het geval is. Wat ik aan de foto van jou behuizing zag dat fiat punto sleutel inleren te krap uitgeslepen was waardoor de antenne klem komt te zitten, fiat punto sleutel inleren.

Hoewel ik de indruk krijg dat je een werkende afstandsbediening hebt achtergelaten, de monteur dat ding onwerkend heeft gemaakt en toen als professional natuurlijk verplicht was om die fout te herstellen, en laat ze er de kat met de poten weer uithalen.

Grtz Rob.

Mocht het allemaal gelukt zijn, wil ik best een keer kijken naar jou sleutel en chip. Geen licht die brand. Misschien is dat een betere optie voor je. Hij zit in Maarn.

Gelukkig is dit ook op een ander manier te repareren. Je kunt de gok wagen en proberen om het zelf op te lossen.

Nieuws : Welkom op het Fiat barchetta forum.

Andere: