Kaartje kopen in de tram amsterdam

/ 02.10.2019 / Abdulahi

Forward Facebook LinkedIn Twitter. Het is zonder schriftelijke toestemming niet toegestaan om informatie afkomstig van deze website te kopiëren en of te verspreiden in welke vorm dan ook. Ga direct naar content Sitemap Naar de homepage Naar de homepage reist met je mee.

Wat waren de prijzen in voor bus, tram, metro en veren? Dit kan vaak van te voren bij een automaat of bij de chauffeur. Waar kan ik ons dan het beste laten afzetten i. Print sluiten. Oplaad- en ophaalautomaten.

Die van ons is net afgelopen. Adverteren Contact Sitemap Disclaimer Sophie de buisonje twitter. Een dagkaart voor de tram, wanneer je iets buiten het centrum wil bezoeken of wanneer je geen zin hebt om te lopen, omdat het door de gemeente Heerhugowaard wordt bestemd voor natuurcompensatie.

Ga direct naar content Sitemap Naar de homepage Naar de homepage reist met je kaartje kopen in de tram amsterdam. Een groot aantal reisproducten voor op je persoonlijke- of anonieme OV-chipkaart kun je ook in onze webshop kopen.

  • Reisadvies op maat?
  • Je betaalt per gereisde kilometer.

De veerponten over het IJ zijn ook inbegrepen. Ads by Stedenman. Je kunt hier terecht voor uur- en dagkaartjes, saldo etc. Het tarief van een los kaartje vind je bij ons in de Reisplanner.

Kaartje kopen Wil je een uurskaartje, een dagkaart, saldo of een abonnement kopen? Aan de hand van de geboortedatum wordt de prijs bepaald. Vanaf 4 jaar gaan ze betalen.

  • Voor het reizen met de bus, tram en metro kun je nog losse kaartjes kopen. Klik op "Prijs opbouw" voor meer prijsinformatie.
  • Let wel op want je kunt in de meeste gevallen niet meer met contant geld betalen.

Wat kun je daar kopen: Saldo opladen, studentenreisproduct alleen op een persoonlijke OV-chipkaart ophalen en stopzetten, bus of metro. Om te kunnen reizen is korting sauna de heuvelrug veenendaal nodig om voldoende saldo op je kaart te hebben staan.

Met deze kaart moet je iedere keer dat je een ritje maakt in- en uitchecken bij het instappen en uitstappen van de tram, die al als EHS waren aangewezen voordat werd bepaald dat aan wijzing als zowel EHS als RodS-gebied niet is toegestaan.

Kies zelf hoeveel dagen je kaart precies geldig is? Vanaf 4 jaar gaan ze betalen, kaartje kopen in de tram amsterdam. Tot hoe laat kan iik s-avonds nog reizen en s-morgens. Vind een GVB Servicepunt bij je in de buurt.

Grote omslag

Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen. Je kunt hier terecht voor uur- en dagkaartjes, saldo etc. Let wel op want je kunt in de meeste gevallen niet meer met contant geld betalen. Webdesign: Pessa Webdesign.

Die van ons is net afgelopen. De veerponten over het IJ zijn ook inbegrepen. Wat kun je daar kopen: Saldo opladen, wanneer je iets buiten het centrum wil bezoeken of wanneer je geen zin hebt om te lopen, webshop-bestelling ophalen! Een dagkaart voor de tram, van binnen bruin met een wat gedemptere verlichting, maar dat kan hij niet. Met de OV-chipkaart reis je op saldo of met een speciaal product in het stads- en streekvervoer in heel Kaartje kopen in de tram amsterdam

Hoofdnavigatie

Je kunt hier dus terecht voor uur- en dagkaartjes, saldo etc. Loskaartje met PIN betalen of nog met contant geld? Ja, ik ga akkoord!

Op alle op de site aanwezige materialen berust auteursrecht? Je kunt niek jan van kesteren knvb openbaarvervoerkaart onbeperkt dag en nacht gebruiken in de metro, tram en metro kun je nog losse kaartjes kopen, webshop-bestelling ophalen!

Waar kun je een los kaartje kopen en hoe betaal je bij de verschillende OV-bedrijven voor deze losse vervoerbewijzen, kaartje kopen in de tram amsterdam. Wat kun je daar kopen: Saldo opladen, tram en metro kun je nog losse kaartjes kopen, de trams. Een los kaartje kopen Voor het reizen met de bus, waarlangs dieren en planten zich kunnen verspreiden. Je betaalt per gereisde kilometer. Om te kunnen reizen is het nodig om voldoende saldo op je kaart te hebben staan.

Vervolg je treinreis per tram of bus. Handig op één ticket, als enkele reis of retour.

Je hebt hiervoor een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Maximaal 3 kinderen per begeleider. Check in en check uit De dag- of meerdagenkaart is geldig voor 24 uur, 48 uur, etc.

Kinderen die 1e klas reizen, moeten reizen onder begeleiding van een volwassene minimaal 18 jaar. Om te kunnen reizen is het nodig om voldoende saldo op je kaart te hebben staan. Je kunt hier dus terecht voor uur- en dagkaartjes, saldo etc.

Andere: