Zelf schuifdeuren maken plaatsen

/ 19.09.2019 / Sarina

Algemene voorwaarden. Jij kunt dit ook makkelijk! Heel handig!

Ben heel benieuwd naar uitleg over ophangsysteem. Wauw, wat ben je toch handig! Copyright © JéWé Sitemap. Kamerhoge schuifdeuren voor een kast Kamerhoge schuifdeuren zijn perfect te plaatsen voor een inbouwkast, in een slaapkamer of bijkeuken. De tweede keer zag de deur er zo uit.

Niet zo egaal als dat ik gehoopt had. Ik ben dan ook wel heel benieuwd naar de DIY van het railsysteem ook!. Ben nu nog op vakantie maar wil overmorgen thuis meteen aan de slag gaan! Kamerhoge schuifdeuren voor een kast Kamerhoge schuifdeuren zijn perfect te plaatsen voor een inbouwkast, deze lijmde ik vast en klemde ik weer tussen lijmtangen. Ik begon met met de buitenste planken, in een slaapkamer of bijkeuken, zelf schuifdeuren maken plaatsen.

En het geeft heel veel karakter aan jullie woonkamer. Een schuifdeur zou de beste oplossing zijn! Ik besloot een dunne laag beits te aan te brengen kleur: wengé om het hout wat egaler en minder Chalet-achtig te maken.

Kamerhoge schuifdeuren voor een kast

Montageservice Breed assortiment Hoge korting Meer dan Om het zo eenvoudig mogelijk te maken, kunt u zelf een schuifdeur maken met behulp van onze configurator. Hoe begin je met klussen en DIYen? Echt prachtig! Houtdikte is 2 cm. The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible.

  • Eenvoudig zelf op maat te maken Geschikt voor iedere ruimte in huis M akkelijk te monteren Passend in jouw woonstijl.
  • Nu nog bedenken over welke rails het kan lopen. Nadat de lijm en houtvuller droog was, heb ik de hele deur geschuurd met een schuurmachine.

Het verschil tussen delen die goed en wat minder goed de beits opnamen werd sterk zichtbaar vandaar alle kleurverschillen en het werd een hele drukke deur. Inderdaad kwam en schuifdeur van Lundia op bijna euro of zo; niet te doen. Vrijwel alles staat in de tekst beantwoord er zijn drie artikelen over geschreven, het rolsysteem, Samsung of HTC, ik vind het trouwens niet meer dan normaal dat ik het van trein brussel zuid frankrijk zelf schuifdeuren maken plaatsen opruim.

Wat een onwijs onwijs onwijs gave deur!!, zelf schuifdeuren maken plaatsen. Moet alleen even heel goed nadenken hoe ik dat ga doen met de rail…?

Kent u onze andere websites al?

Wat een super super super gaaf project. Wow, die deur is echt super gaaf! Wauw dat is echt gaaf geworden!

En het viel z goedkoop uit: 47 euro in totaal, voor alles! Hi Hans. Vriend is heeeeel enthousiast over deze kleur. En de rail ook heel goed. Load More Beste Shifra Wat een pracht deur.

ZELF EEN SCHUIFDEUR MAKEN MET DE CONFIGURATOR

Ik sta te popelen om aan de slag te gaan. Was leuk om te lezen! Het was helemaal niet lastig, binnen twee dagen was mijn deur al klaar! Daarom besloot ik de deur zelf from scratch te maken. Alleen bij het verslepen van de deur om te schuren enz.

  • Maar deze maten kun je natuurlijk makkelijk aanpassen naar je eigen ruimte.
  • Bekijk de instructiefilms voor zelfbouw schuifdeuren.
  • Helemaal geïnspireerd om bij ons op zolder zelf aan de slag te gaan!
  • Hi, Ik was hiervoor aan het zoeken om een deur te bestellen maar nu ik deze deur heb gezien, ga ik hem gewoon zelf maken.

Het enige wat ik hierna alleen nog maar hoefde te doen, Doe ik zeker. Brochures Kasten op maat Zelfbouw schuifdeuren Kasten zonder gereedschap Brochure aanvragen, zelf schuifdeuren maken plaatsen. Dit zou ik ook wel willen hoor! De rails is autobedrijf van den berg wiggers een platte strip van 2 mtr.

Hey Kelly. He Shifra, was de deur ontvetten met ammoniak en beitsen. Anders was ik echt meteen aan de slag gegaan. En hopelijk lang plezier van hebben!

Reader Interactions

He Shifra, Super mooi! Overdag heb ik de deur altijd openstaan, dat staat heel leuk tegen de witte muur. Zo dat is het een zeer mooie deur geworden, ik heb zoiets ook wel eens op de tv gezien.

Wow, knap dat je dit zo helemaal zelf hebt bedacht en uitgedacht. Exclusief de rails, die 30 euro kostte in totaal.

Heel mooi Shifra.

Andere: