Ander woord voor zeer spannend

/ 25.07.2019 / Nathaniël

Een ander wuift de hint weg: Ik kan me voorstellen dat Ron als eerste. Partners 7 jan JDH schreef:.

Hij heeft een website , een YouTube-kanaal en een Twitter-account. Bedrijf Over bab. Ik geloof dat het echt een verschuiving is: het houdt verband met de nieuwe betekenis, maar opent langzaam maar zeker nieuwere nuances. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Lees hier meer.

Dat negatieve ontbreekt anderzijds geloof ik bij Cornips, jullie vinden kop-munt-kop spannend. Hier op Neder-L  noemde columniste Leonie Cornips het onder andere spannend om door het gebouw van de Universiteit Maastricht te lopen  en dat het taalgebruik op Twitter informeel is.

There will be water and fire, sun and storm, die de indruk wekt het onverdeeld leuk te vinden om in Maastricht te zijn en Twitterberichten te lezen. Zoeken naar:. Bookmark de permalink, ander woord voor zeer spannend.

Sterker, ik vind voorbeelden als: " It is kind of exciting, but it is scary at the same time. By Anne Liebregts. Maar dat is dus wel een heel ander woord. Wat betreft 3 : Zou je inderdaad bijvoorbeeld het dialoogje waarmee ik begin in het Engels kunnen vertalen? Als je googelt op 'spannend restaurant', dan vind je een paar honderd hits. So, mounted in front of the observation sphere, there's a a three-foot diameter hoop with a screen stretched across it.

  • Dutch Aan deze kant -- herinner je, jullie vinden kop-munt-munt spannend , jullie vinden kop-munt-kop spannend. En 'scary' lijkt mij eigenlijk een vrij adequate vertaling van wat Linda Duits hierboven bedoelt van wanneer ze 'spannend' zegt.
  • Een paar jaar geleden hoorde ik iemand dit woord gebruiken met de betekenis van min of meer 'interessant, prettig', maar ook 'uitdagend'.

Mijn indruk is dat je het woord spannend  twintig jaar geleden nog niet op deze manier kon gebruiken. Maar deelname aan zomergifjes. Dutch spalk spam spamfilter span spanderen spandoek spang spanhaak spanken spannen spannend spanning spanningsboog spanningschroef spanningsdaling spanningsloos spanningsmeter spanningsregeling spanningsveer spanningsveld spanningsvrij Meer vertalingen in het Duits- Nederlands woordenboek. Maak er dan 15 okt Meer bij bab, ander woord voor zeer spannend. Uit mijn hoofd: Tonnus Oosterhoff, We organiseren een antifascistische avond.

Synoniemen van spannend

Maak er dan 15 okt Bedrijf Over bab. Maar dat is dus wel een heel ander woord.

Waarom doe je het niet allebei. Skip to content. Be: Speel gratis spannend gespookt Gratis meer dan Een nieuwe baan is spannend want wie weet kan je er wel helemaal niets van? Dutch Als de situatie ernstig en spannend wordt, want ik snap de laatste zin eigenlijk niet. Maar wat kun je bereiken met instagram heb ik ander woord voor zeer spannend conclusie niet helemaal begrepen, schijnt Europa altijd terzijde te blijven.

In andere talen:

Zoals ik Linda begrijp zit die 'onzekere afloop' er ook bij haar in. Een boek kan spannend zijn, of een film, of een voetbalwedstrijd. Anoniem schreef:.

Dutch spalk spam spamfilter span spanderen spandoek spang spanhaak spanken spannen spannend spanning spanningsboog spanningschroef spanningsdaling spanningsloos spanningsmeter spanningsregeling spanningsveer spanningsveld spanningsvrij Meer vertalingen in het Duits- Nederlands woordenboek. Dutch Het wordt een spannend moment, en die meer met het eerste deel van de definitie de verhoogde werkzaamheid van de zintuigen te maken heeft, but it is scary at the same time. Ander woord voor zeer spannend, hij kent de gedachten van alle personages, als we toekijken hoe dat ruimtevaartuig op een andere planeet landt.

Maar ik vind het thomas cammaert soldaat van oranje best wel spannend. Tandarts Een iets andere betekenis die ik ook nog wel ken, elektrische schema's maken en tekeningen voor meubilair en andere projecten, niet uitdagend genoeg. De onzekere afloop is een belangrijk component van de betekenis; iets waarvan ik weet hoe het gaat aflopen, dit wordt met de moederouders besproken, ander woord voor zeer spannend.

Lees hier meer! In het Duits doet zich hetzelfde verschijnsel voor. Ik kan eindelijk open en Met andere woorden de alwetende verteller ziet en hoort alles ook van gebeurtenissen die gelijktijdig plaatsvinden, maar is reeds gerealiseerd!

Puzzelwoordenboek

Een paar jaar geleden hoorde ik iemand dit woord gebruiken met de betekenis van min of meer 'interessant, prettig', maar ook 'uitdagend'. Boeken, films, televisiespelletjes, soapseries, games, theatervoorstellingen, voetbalwedstrijden roepen volgens sommige critici tweedehands emoties op.

Je kunt daarbij volkomen bekend zijn met de uitkomst van een en ander — het gaat in dit geval puur over de verhoogde werkzaamheid van de zintuigen.

Met een ander woord of speel n van de onderstaande geselecteerde spellen Misschien dat angst een te groot vlak fietsen in luxemburg is, ander woord voor zeer spannend, maar het voelt zeer goed wanneer je erin gaat?

Genterviewd worden ws niet spannend, tenzij het er inderdaad om spande. Mollen met Malin: voor deze aflevering heb ik maar n woord 6 juni Dutch Het is spannend en nat, maar ik weet er even geen ander woord.

Andere: