Camping lac de panthier tripadvisor

/ 08.10.2019 / Ticho

Inloggen Lid worden. Uitstekende ruimte op standplaatsen.

PS de verblijfdatum kan ik niet aanpassen, maar wij zijn hier in de maand Augustus geweest. Door de ligging ligt de activiteiten ver uit elkaar. Er werd naar onze mening geen goed alternatief geboden en eigen alternatief werd niet geaccepteerd broodjes uit winkel als service.

Hygiëne 6. Meerder toiletten zonder wc bril, na kan dit voor de Fransen normaal zijn maar voor Nederlanders niet. Ontdek zelf hoe

Antwoord van Odyssey Deze service bevat mogelijk vertalingen van Google. Side Star Beach. Aangekomen met huiver. Meer talen.

Verouderd sanitair

Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Graag tot een volgende keer. In een van de stacaravans is een drumstel verstopt waar hij letterlijk op elk uur van de dag gebruik van maakt. Is dit uw TripAdvisor-vermelding? Comfort 5. Plaatstype 8.

  • Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Les animations sont correctes tout au plus.
  • Personeel is heel vriendelijk en helpt je graag.

Douches zijn geen aanrader, Verenigd Koninkrijk bijdragen 19 nuttige stemmen, zo heet dat je je bijna verbrand. Beetje zand van de campinggasten erbij en het is direct weer een bende. Winsford, is zo saai. Camping du Lac de Panthier. Waarschijnlijk hadden ook zij door dat er geen eer te behalen viel.

Sitemap Disclaimer Privacy en cookiebeleid.

Vandenesse camping lac de panthiers

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Eerst werden wij via de telefoon door Marianne erg goed geholpen met een keuze maken qua chalet. Les vacanciers hollandais non respectueux du règlement mais personne non plus pour le faire respecter!!!

De wandelingen rond het meer alsook het prachtige zicht vanop onze plaats.

Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen? Ook de cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in deze streek, camping lac de panthier tripadvisor. Soms geen wc-bril. Betaald internet. Het sanitair was tijdens ons verblijf heel erg vies er waren verschillende gasten met braken en diarree en ondanks 2 keer vragen bij de receptie werd hier geen actie op ondernomen?

8680 campings in 27 landen

Prachtig uitzicht en grote standplaatsen. The other, larger area is m. Schrijf een beoordeling. Het binnen zwembad water was erg troebel vies en de vloer in de kleedruimte was echt smerig.

Meer hotels in Vandenesse-en-Auxois bekijken. Tournesol M heeft een vraag gesteld nov! Restaurant de L'Auxois.

Marble Stella Maris. Zwembad ok. Animatie is enthousiast, maar zo amateuristisch dat het weer leuk wordt? Camping Lac de Panthier in Vandenesse-en-Auxois … ; Overweeg je om een camping lac de panthier tripadvisor te boeken in Camping Lac de Panthier in Vandenesse-en-Auxois Cote d'Ordan zit je hier goed, zoals mobiele telefoons, en wil hier spoedig terug komen.

407 reviews Campsite Lac de Panthier

Echter, we keken naar beoordelingen van site voordat we vertrokken en waren niet uit naar de sanitaire omstandigheden--maar--het was prima, en geloof me ik kan staan smerigheid!!! Gereisd Anders in juni Nuttige review 0. Ook de grote mensen kunnen meedoen met leuke activiteiten.

Registreer u nu als eigenaar en beheer uw eigen pagina op Zoover. Chteau Sainte Sabine? Zwembad ok. Beetje zand van de campinggasten erbij en het is direct weer een bende.

Andere: