Grand cafe de zwarte doos eindhoven

/ 20.08.2019 / Alberto

Ik vind het toch even de moeite waard om te zeggen dat de Zwarte Doos echt een fantastisch horecabedrijf is. Gelukkig ligt het café maar twee minuten lopen van het centraal station af ;. Ik mag zelf geen kaas hebben en dat was geen enkel probleem voor de keuken.

Tot volgend jaar! Op de begane grond ben je welkom om de wereldse smaken van de straat te proeven, healthy comfort food voor ieder moment van de dag. Vanaf NS-station Eindhoven. De Zwarte Doos op 13 augustus Dame en heer in de bediening waren erg gastvrij en raadde ons de heerlijke zomer Palm van de tap aan. Verder kan ik zeggen dat het altijd netjes is op het terras en in het restaurant, de service goed is, menukaart met leuke gerechten en natuurlijk een prachtig uitzicht.

Minimum: 1Maximum: Tijdens de borrel wat nootjes gekregen van t huis en de mannen zaten aan een biermenu. Voor de lunch is plan b echt een aanrader.

Ook voor de vegetarirs is er een gevarieerde keuze. A 17 punten. Grand caf de Zwarte Doos is d plek om uiteenlopende activiteiten te houden en te vieren.

Erg leuke sfeer en mooie locatie.

Restaurant · Cafe.
  • Wij verzorgen namelijk ook uiteenlopende cateringvoorzieningen.
  • Bediening was top, hielden goed rekening met de praatjes die iedereen wilden houden. Grand café de Zwarte Doos is dé plek om uiteenlopende activiteiten te houden en te vieren.

See more of De Zwarte Doos on Facebook. Inderdaad een aanrader! Verder kan ik zeggen dat het altijd netjes is op het terras en in het restaurant, de service goed is, menukaart met leuke gerechten en natuurlijk een prachtig uitzicht. De dranken werden ook zeer snel geserveerd, wat ik een erg groot pluspunt vind! Ik ben door dezelfde bediening geholpen als 2 weken gelden en zij hebben verstand van de producten, humor, en zijn enorm service gericht.

Ik ben hier 2 weken geleden gaan lunchen met collega's en afgelopen terug gekomen voor een borrel. Comfort Food van alle Continenten.

  • De dranken werden ook zeer snel geserveerd, wat ik een erg groot pluspunt vind! Djep 15 punten.
  • We zijn erg te spreken over de enthousiaste bediening die op een leuke manier de dag specialiteiten verkochten.

Mijn collega's waren erg enthousiast over de huisgemaakte aspergesoep en de lekkere cappuccino die we al na namen. Hotels in de buurt. Ik werk op de TU en ga regelmatig hier heen om te eten met collegas tijdens de lunch of na het werk.

Log In. Dame en heer in de bediening waren erg gastvrij en raadde ons de heerlijke zomer Palm van de tap aan, grand cafe de zwarte doos eindhoven.

Ook is er de mogelijkheid om uw gekozen cateringvoorzieningen in een van onze zalen te nuttigen. Mijn collega's waren erg enthousiast over de huisgemaakte aspergesoep en de lekkere cappuccino die we al na namen. A 17 punten.

Mijn collega's en ik hadden maar een uur de tijd maar gelukkig kwamen onze gerechten erg snel.

Daarna kreeg ik een broodje met tonijnsalade. Daarnaast kunt u hier een gezellig drankje doen of genieten van een filmavond! Suggest Edits. Get Directions.

Inderdaad een aanrader.

Hoe was jouw ervaring?

Het eten is altijd goed, snel, en ze wisselen vaak het menu. Daarnaast werkt Ed super, vriendelijk personeel en zit je op het mooiste terras van Nederland! Lees ook onze privacyverklaring. Loop 25 meter schuin naar rechts en u ziet de universiteitsgebouw Hotels in de buurt ».

Er hangt een relaxte sfeer, maar niet minder gezellig, snel. Daarnaast kunt u hier een gezellig drankje doen of genieten van een filmavond? Het eten is altijd goed, er zijn meestal meer vragen en inzichten nodig, waarbij een totale begrenzing van 45,5 ha moet worden gerealiseerd.

Ik ben hier 2 weken geleden gaan lunchen met collega's en afgelopen terug gekomen voor een borrel. Loop 25 meter schuin naar rechts en u ziet de universiteitsgebouw Email or Phone Password Forgot account. Voor de lunch is plan b echt een aanrader. We zaten nog maar net of we werden al geholpen door een leuke jongedame, grand cafe de zwarte doos eindhoven. Not Now. Mijn collega's kwamen hier al vaker en dat ga ik nu zeker ook doen.

Uitgebreid zoeken

Erg leuke sfeer en mooie locatie. Mijn vrienden allen studenten aan de TU namen me mee om lekker biertjes te gaan drinken in de zon. Op de eerste verdieping vind je ons filmhuis, waar je tijdens voorstellingen culturen van alle continenten Ook is er de mogelijkheid om uw gekozen cateringvoorzieningen in een van onze zalen te nuttigen.

Ik had bij de Zwarte doos een zakelijke bespreking en was zeer verrast toen ik door het park naar het cafe liep. Vorige week lekker geborreld met collega's bij de Zwarte Doos?

Ik vind het toch even de moeite waard om te zeggen dat de Zwarte Doos echt een fantastisch horecabedrijf is, grand cafe de zwarte doos eindhoven.

Andere: