Iphone synchroniseren met nieuwe pc

/ 31.08.2019 / Angie

Dit doet u als volgt:. Stap 1: Maak een backup van je iTunes-bibliotheek Dit houdt in dat je een backup maakt van het bestand iTunes Music Library.

Materiaal synchroniseren of verwijderen met iTunes Open iTunes en sluit uw apparaat aan op uw computer met een USB-kabel.

Heeft u alles ingevuld wat u op uw iPhone wilt hebben? Je krijgt de volgende foutmelding te zien: Met de instructies hieronder krijg je voor elkaar om met twee computers te synchroniseren, ongeacht of de ene een Mac en de andere een pc, of dat beide computers van hetzelfde type zijn.

Breng gratis naar digitaal leven. Kan Apple Music niet worden gesynchroniseerd met iPod Shuffle? Ga naar de tweede computer, waarmee je nog niet synchroniseert. Bij Apple wel.

Je moet kopen, kopen kopen. Wat is HD Voice en wat heb je er als iPhone-gebruiker aan. Selecteer het selectievakje naast het volgende item dat u wilt synchroniseren. Ik heb een vraagje over mijn iPad, sinds kort heb ik een nieuwe computer en ik hierop heb ik iTunes genstalleerd.

Je kan woolrich vs canada goose reddit genteresseerd zijn in de volgende artikels Kan je je foto's niet verwijderen van je iPad - Los het op Hoe draag je muziek over van je iPad naar iphone synchroniseren met nieuwe pc Laptop Hoe kopier je foto's van je iPhone naar je computer Bekijk de video en leer hoe je je iPhone kan synchroniseren met je nieuwe computer.

Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden.

IPhone synchroniseren met twee computers, verschillende content

In dit geval bijven de bestanden bestaan op je iPhone. Hoe firewall aanzetten? Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Veel plezier! Wanneer het proces is voltooid, kunt u op "Map openen" klikken om de iPhone-bestanden op uw pc te vinden en te vinden. Sluit vervolgens uw iPhone via de meegeleverde USB-kabel aan uw computer. Zoals eerder vermeld, als je het gewoon snel wilteen nieuwe iPhone synchroniseren, alles wat u hoeft te doen is de back-up kopiëren, maar om alle andere inhoud, muziek en voorkeuren van iTunes te behouden, wilt u alles kopiëren.

Deze manieren zal ik allebei bij langs lopen. Gelieve te helpen. Jouw gegevens worden binnen 3 maanden na ons laatste contactmoment geautomatiseerd verwijderd. Wat meer is, TuneFab WeTrans heeft nog andere extra functies. U bent nu klaar!

IPhone synchroniseren met twee computers, dezelfde soort content

Allereerst een waarschuwing: je hebt deze tip niet nodig als je iCloud gebruikt voor het synchroniseren van al je iTunes-content, contacten, afspraken en e-mail. Onder bepaalde omstandigheden gaat dit zelfs automatisch. Open de hexadecimale editor en open het bestand iTunes Music Library. In dit geval bijven de bestanden bestaan op je iPhone.

Selecteer 'Synchroniseer met deze [apparaat] via wifi'  Klik op 'Toepassen'! Dit houdt in dat je een backup maakt van het bestand iTunes Music Library. Deel 1. Start iTunes op de tweede computer en sluit de iPhone aan. Alle rechten voorbehouden.

Synchroniseren

Hoe de iPhone met de nieuwe computer te synchroniseren Door Zoe Clarke. Ga naar Foto's, Muziek, Video's, Contacten, SMS of een specifieke categorie in de hoofdinterface en kies vervolgens de bestanden die u nodig hebt. TuneFab WeTrans synchroniseert bijvoorbeeld niet automatisch uw iPhone-gegevens naar de pc, u kunt de gewenste bestanden zoals muziek, foto's, video's en sms handmatig selecteren. Dus goed lezen wat er getoond wordt op je scherm.

  • Je kan ook geïnteresseerd zijn in de volgende artikels Kan je je foto's niet verwijderen van je iPad - Los het op Hoe draag je muziek over van je iPad naar je Laptop Hoe kopier je foto's van je iPhone naar je computer Bekijk de video en leer hoe je je iPhone kan synchroniseren met je nieuwe computer.
  • Houd me ingelogd.
  • Scherm opnemer.
  • Zo kun je de toetsenbordverlichting van je MacBook aanpassen.

Sla het bestand op en sluit het weer. Overstappen op een nieuwe computer is eenvoudig, iPad of iPod touch te synchroniseren met iTunes! Hulp krijgen Lees wat u moet doen iphone synchroniseren met nieuwe pc u een fout ziet wanneer u probeert uw iPhone, contacten. Hardeschijf echt wissen. Ik heb een iPhone 5 en ik probeer hem te synchroniseren mijn nieuwe computer.

Word je gelukkig van. Allereerst een waarschuwing: je hebt deze tip niet nodig als je iCloud gebruikt voor het synchroniseren van al je iTunes-content, maar u kunt problemen ondervinden bij het synchroniseren van iPhone-gegevens met de nieuwe pc als u een groene hand hebt, waarop we eigenlijk wel gehoopt hadden. Probeer het gratis.

Materiaal synchroniseren of verwijderen met iTunes

Je kunt het xml-bestand daarna weer sluiten. Lees wat u moet doen als u het symbool niet ziet. Sync muziek en video's van iPhone naar de nieuwe computer klik Media aan de linkerkant van het hoofdscherm.

Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag. Sla het bestand op en sluit het weer. Hardeschijf echt wissen. Volgens mij je nieuwe computer koppelen aan Apple ID.

Andere: