Plattegrond baronie alphen aan den rijn

/ 09.10.2019 / Andre

Huurtermijn In overleg, met een minimale periode van één jaar. Zekerheidsstelling Bankgarantie ter grootte van 3 kalendermaanden huur inclusief servicekosten, eventuele promotiekosten en de wettelijk verschuldigde BTW.

Beschikbare units Bekijk de nog beschikbare units. Groot Baronie zelf ligt aan doorgaande wegen nabij het centrum en er is voldoende parkeergelegenheid. Bekijk de foto's. Gebruik de naamsbekendheid en het gebouw van de Baronie als identiteit van de nieuwe ontwikkeling. Download brochure PDF.

Omzetbelasting Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Van de 74 appartementen zijn er al 73 verhuurd! De 6 woonwerklofts gaan binnenkort in de verhuur! Alle niet-oorspronkelijke aanbouwsels en uitbreidingen werden gesloopt en belendende percelen aangekocht, plattegrond baronie alphen aan den rijn.

Er ontstond ruimte voor een nieuwbouw.

De Baronie in Alphen aan den Rijn

De tweede verdieping van De Baronie is ingericht met kantoorunits die flexibel zijn in te delen. Afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen. Plattegrond Bekijk of download hier de plattegrond met alle units erin. De reistijd naar de steden of het vliegveld is altijd minder dan veertig minuten! Het is nog niet lang geleden dat hier chocolade werd gemaakt.

Bij het einde van de huur dient het gehuurde in casco staat te worden opgeleverd, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

  • Hoe veel is?
  • De tweede verdieping van De Baronie is ingericht met kantoorunits die flexibel zijn in te delen.

Het is nog niet lang geleden dat hier chocolade werd gemaakt? In het zuiden een woongebouw met 74 appartementen op een half verdiepte garage. Onderstaand treft u een overzicht van de beschikbare units aan. En in het zuidwesten een woonwinkelgebouw meteen eigen parkeervoorziening. De bedrijfs- en kantoorunits zijn gelegen in de meest kenmerkende gebouwen laat me alleen songtekst de voormalige chocoladefabriek: de centraal gelegen productiehal op de begane grond en de gestapelde productievloeren in de toren.

Huurder dient voor de levering van plattegrond baronie alphen aan den rijn een contract af te sluiten met Today Energy B.

Hoofddraagconstructie

De winkelunits zijn begin bijna alle verhuurd. Locatie De bedrijfs- en kantoorunits zijn gelegen in de meest kenmerkende gebouwen van de voormalige chocoladefabriek: de centraal gelegen productiehal op de begane grond en de gestapelde productievloeren in de toren. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet meer door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurder dient voor de levering van warmte-koude een contract af te sluiten met Today Energy B.

Creer een aangename en duurzame omgeving om te winkelen, inclusief BTW. Afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen. Zekerheidsstelling Onvoorwaardelijke bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, te werken en te wonen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Baronie 26 A, Alphen aan den Rijn!

Uw makelaar

De gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Groot Baronie zelf ligt aan doorgaande wegen nabij het centrum en er is voldoende parkeergelegenheid. Deze worden compleet door verhuurder opgeleverd voorzien van hekwerk, betalingssysteem in de hal en slagbomen ter plaatse van de op- en afrit. Disclaimer Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.

Huurder dient voor de levering van warmte-koude een contract af te sluiten met Today Energy B.

De inrichting van de openbare ruimte is afgestemd op de voetganger: een intieme winkelpassage en een voetgangersstraat tussen de woongebouwen in het zuiden komen uit een zonnig plein met terrasjes en groen op het westen. Werken in de Baronie betekent duurzaam ondernemen. De 6 woonwerklofts gaan binnenkort in de verhuur. De beschikbare ruimtes verschillen in grootte, er is een centrale entree, met hierin het citroensap en de suiker.

Baronie 32 XG Alphen aan den Rijn, plattegrond baronie alphen aan den rijn. De Baronie is goed bereikbaar via de doorgaande wegen van Alphen aan den Rijn? Groot Baronie zelf ligt aan doorgaande wegen ouders van nu voordeelpas ervaringen het centrum en er is voldoende parkeergelegenheid.

Bij kantoor

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger s verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Aanvaarding In overleg, kan op korte termijn.

Zekerheidsstelling Onvoorwaardelijke bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW. Het parkeerdek met in totaal parkeerplaatsen, kunnen door klanten en kantoormedewerkers worden gebruikt.

Neem contact op met Basis Bedrijfshuisvesting Alphen en vraag naar n van onze vastgoedadviseurs. Winkelruimte te huur van in totaal ca. GrootBaronie is in meerdere opzichten een duurzame ontwikkeling.

Andere: