Proeverij de open keuken

/ 25.07.2019 / Macy

Viskoekjes Huisgemaakte viskoekjes bereid met chilipeper, bosui, citroen, gember en een vleugje vis- en sojasaus. Open keuken is een goed idee, je ziet gewoon hoe de patat weer in de frituur gegooid wordt als het afgekoeld is.

Het personeel was duidelijk op cursus geweest: ik voelde me aangesproken alsof ik een kleuter was. Kind-vriendelijk restaurant en gezellige warme sfeer. Deze vermelding verbeteren. Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Niet kunnen kiezen en dan achteraf spijt hebben van al het andere lekkers op de menukaart, dat je niet hebt gekozen. Catch of the day dagprijs U kunt bij onze medewerkers vissen naar de vangst van vandaag. Afgelopen zondag heerlijk gegeten.

Maak de keukenbrigade groter of beperk het aantal couverts. Proevertjes menu van Hier krijgt u het gevoel alsof u bij vrienden aan de keukentafel zit, terwijl in de open keuken voor u wordt gekookt!

Een restaurant met een geweldige ambiance, proeverij de open keuken. Het is net tapas maar dan met andere gerechten. Fam Knecht. Profiel Lid worden.

Schrijf een beoordeling Beoordelingen
  • We hebben er heerlijk van de proevertjes genoten.
  • Wie zijn wij?

Een vrije keuze van de menukaart tot een totaalwaarde van €45,-

Paul punten. Internationaal Hilversum. Vriendelijke bediening. Elmer Grotenhuis. Proef de Open Keuken menu Service All-inclusive.

  • Heerlijk gegeten, was een verrassing. Bediening is vriendelijk en de kaart is origineel.
  • Geserveerd met chorizo kaantjes, truffelmayonais en zoet-zure pittige komkommer. Een verademing om weer eens in een restaurant te eten waar gastvrijheid een belangrijke rol speelt.

Tot slot serveren wij u beiden een verrassingsdessert. Sfeer heel ontspannen, vriendelijke bediening en het eten was heerlijk. Het restaurant ziet er geweldig uit, proeverij de open keuken. Een absolute aanrader dit restaurant. Heerlijk gegeten bij Proeverij de open keuken in een sfeervolle ambiance!.

Land: Nederland België Nederland Servië. Ed Peeters. Heerlijk gegeten en erg vriendelijke bediening! We hebben met vrienden weer eens heerlijk gegeten in de Open Keuken!

Wat een gezellig en sfeervol restaurant. Deze vermelding verbeteren. Jeroen en Femke. Wij hebben begrepen dat de zaak deze maand 1 jaar deze 'nieuwe' eigenaren heeft, proeverij de open keuken, bosui en koriander. Tom Kha Kai Thaise kokos soep licht pittig geserveerd met oesterzwam, maar voordat zij het 2e jaar gaan vieren komen wij terug!

Onze gamba's hadden 20 minuten onder de warmhoudlamp gestaan. We hebben gister gezellig gegeten bij de open keuken.

Welkom bij Proeverij de Open Keuken

Stel pierres een vraag over De Open Keuken. Gezellig restaurant en vriendelijke bediening. Ook al een keer op het terras gezeten. Een verademing om weer eens in een restaurant te eten waar gastvrijheid een belangrijke rol speelt. Alles klopt in dit restaurant, super lekker eten, dito wijnen en de bediening is zeer vriendelijk,correct en voorkomend.

We wilden een ander tafeltje dan die ze voor ons gepland hadden, dat was geen probleem. Stel marcon een vraag drinkwater zuid holland vervuild De Open Keuken. De Open Keuken. Open keuken is een goed idee, proeverij de open keuken, je ziet gewoon hoe de patat weer in de frituur gegooid wordt als het afgekoeld is.

Het personeel is zeer bekwaam, weet waar ze het over hebben. Een aanrader. Hartelijk dank proeverij de open keuken al jullie recensies, ons afgelopen eerste jaar in restaurant Proeverij De Open Keuken. Een erg fijn restaurant!

Riviera Maison Keuken

De risoto smaakte prima maar mag geen risoto heten. Eten was meer dan voortreffelijk. Brasserie Had voor deze prijs iets verfijnder gemogen.

Lekker gegeten, bediening ging voor mijn gevoel te snel, het was heerlijk weer dus we hebben heerlijk buiten gezeten. Het afgesproken tijdstip waren we daar, maar proeverij de open keuken ook niet zonder gevaren. Je wordt hier als gast erg goed verzorgd!

Andere: