Radio luisteren op telefoon

/ 21.07.2019 / Belal

Kies dan voor een smartphone met FM-radio. Wat is online muziek luisteren? Ligt gewoon aan de app.

Terug naar boven. Aan de andere kant: de chips worden steeds massaler geproduceerd, dus worden ze snel goedkoper. Maar de wifi in heel t huis is goed. Heb jij een onstilbare honger naar online radio? Eigenlijk alle FM-radiozenders hebben er wel één. Resultaten voor.

Het Chinese Xiaomi volgde vorig jaar met vergelijkbare oordopjes, vanaf werden er publieke omroepverenigingen opgericht. Stefan Vrijdagde Airdots, al denken wij van niet. Klinkt dit je allemaal als muziek in de oren en ga je nu fanatiek online radio luisteren. Maar waarom deze plaats.

Overigens is TuneIn Radio niet alleen beschikbaar voor smartphones.
  • Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm. Ik luister met de joy radio app op mijn samsung s7.
  • Erg apart, maar het lijkt inderdaad aan die specifieke app te liggen.

Naar de radio luisteren

Dat is toch wel een gemis. Hij gaat nog steeds uit na een tijdje. Spotify is geen echte internetradio-app, maar beschikt wel over een feature die volledig op radio is gericht. Maar hoe werkt mobiel bellen in én naar het buitenland precies? Ligt gewoon aan de app.

  • Staat jouw S7 in de spaarstand?
  • En  Lees meer. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Levensgevaarlijk anders! Luister dus zoveel mogelijk radio via wifi. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen. Motorola Moto G7 Plus Met abonnement los toestel. Zoeken op.

Advertenties en adblockers

Samsung Galaxy A40 Met abonnement los toestel. Voordeliger luisteren kan met een smartphone met ondersteuning van FM-radio. Mocht je echt "echte radio" willen luisteren zonder mobiele data, dan zit er volgens mij niets anders op dan een radiootje of telefoon met FM ontvanger aanschaffen. Maar wel één oortje in hoor, niet twee!

Zazamaenade dinsdag 19 september FM in Google Play gratis. Je kunt te allen tijde wisselen van radiostation en pierre auguste renoir quotes toont de app een drietal aanbevelingen.

Samsung Galaxy Note 10 Plus Met abonnement los toestel. Het is namelijk mogelijk om naar een bepaalde artiest of radio luisteren op telefoon te zoeken, waarna XiiaLive kijkt of dit ergens in de wereld wordt afgespeeld.

Radio luisteren via een app

Samsung Galaxy A50 Met abonnement los toestel. Radio luisteren met app. Een uur streaming radio luisteren op lage kwaliteit 64 Kbps kost 28,8 MB aan data.

Wat is online muziek luisteren?

Samsung Galaxy S9 Met abonnement los toestel. Radio in drie verrassende feiten Al in kwam de eerste radioverbinding tot stand. Xiaomi Pocophone F1 Met abonnement los toestel? Maar we hebben beter geluid gehoord, radio luisteren op telefoon.

Maar je kunt bijvoorbeeld ook de audio pauzeren, de geluidskwaliteit aanpassen en notificaties ontvangen, op de linkerzijde. Ga voor Sim Only. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen. OnePlus 7 Pro Met abonnement los toestel.

VIVA op social media

Recente artikelen niet beschikbaar. De Nederland FM-app is gebaseerd op de gelijknamige website en de beste manier om naar Nederlandse radiostations te luisteren. Uit onderzoek van de onafhankelijke vergelijkingswebsite Simonly.

Voordeliger luisteren kan met een smartphone met ondersteuning van FM-radio.

Voordeliger luisteren kan met een smartphone met ondersteuning van FM-radio. Samsung Galaxy S9 Met abonnement los toestel. Niets blijkt minder waar. Kijk bijvoorbeeld maar eens op internet-radio.

Andere: