Slijm maken met lenzenvloeistof van de action

/ 23.09.2019 / Tian

Om slijm te maken moet je eerst de hele fles kinderlijm leegknijpen in de plastic bak. Dit kan Gillette scheerschuim zijn, maar alle andere schuim voldoet ook. Het flesje mag volledig geleegd worden in een bak.

Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Nadat de lenzenvloeistof erbij is wordt het roeren zwaar. Je doet er verstandig aan om deze goed door de lijm heen te roeren. Je zult zien dat van de lenzenvloeistof je mengsel een beetje dikker zal worden. Heel erg fluffy slimme en super mooi spul.

Blijft het slijm plakkerig? Kan het ook lijm zijn van andere winkels?

Tijdens onze zoektocht naar het ideale slijm recept kwamen we ontzettend veel recepten tegen met heel veel verschillende ingredinten! Voor glitterslijm zijn glitters natuurlijk noodzakelijk. Ik ga het proberen hoop dat het lukt. Klopt Demi. Bij mij blijft het een plakkerige bende zegmaar Hoeveel scheerschuim hadden jullie erin gedaan.

Hi Britta, Je kunt het beste wat extra lenzenvloeistof erbij doen. Zo kan je slijm maken met maizena of het huishoudmiddel Borax.

Als je bijvoorbeeld een mooie zachtroze of lichtblauwe kleur wilt zoals veel pastel kleurige slijm die je op Instagram ziet dan moet je maar een klein beetje gebruiken.

Wat heb je nodig?

Stap 5 Als laatste de lenzenvloeistof toevoegen. Bij mij werkt het echt prima veel scheerschuim en meer lenzenvloeistof…. Hi, thanks for the instructions. Evenals een flesje vloeibare lijm. In dit recept vertellen we je in een paar simpele stappen hoe je de meest fluffy slijm kunt maken die er is.

  • Veel plezier! Dan kun je proberen je handen in te smeren met scheerschuim en dan het slijm uit de kom te pakken.
  • Hebben jullie wel exact dezelfde producten gebruikt? Je bent klaar.

En de lenzenvloeistof gaat er voor zorgen dat het minder gaat plakken en los komt van de bak. Previous Post. Next Post. Als je slijm nog niet dik genoeg is, hoe beter je weet hoeveel je er van alles in moet doen. Je kunt het slijm in een slijm maken met lenzenvloeistof van de action bakje bewaren, dan blijft het nog een paar weken goed. Daarnaast kan je lenzenvloeistof blijven toevoegen tot de slijm minder kleverig is.

Hoe vaker je het hebt gedaan, dan voeg je gewoon nog een beetje lenzenvloeistof toe.

Hoe maak je slijm?

Een aantal van jullie zijn het ook gaan proberen en daarbij was het niet goed gelukt. Veel plezier! Teleurgesteld liepen wij verder, maar wat bleek? Lenzenvloeistof hebben we ook steeds extra toegevoegd tot het niet meer heel kleverig was.

Om slijm te maken moet je eerst de hele fles kinderlijm leegknijpen in de plastic bak. Bijvoorbeeld een pakje van Dr. Zo konden wij in n keer onze winkelwagen vol laden met:. Next Post. Klopt Demi. Wij kochten ook twee Starplast opbergboxen met deksel, zodat we meteen een bak hadden om het slijm in op te ruimen.

Girlz Style blogt over meisjeskleding, accessoires en DIY voor moeders en dochters

Op gevoel is iets waar we niks aan hebben. Lenzenvloeistof hebben we ook steeds extra toegevoegd tot het niet meer heel kleverig was. Je kunt er prachtige kleur combinaties mee maken en glitters en kralen aan toevoegen. De 1e keer dat wij het gingen maken en geloof me ik had het zo lang mogelijk uitgesteld , was het ook 1 groot drama.

Wil je liever alle ingredinten niet van de Action om zelf slijm te maken online bestellen! Weet je ook zeker dat je lenzenvloeistof met borax hebt. Teleurgesteld liepen wij verder, maar wat bleek? Super fijn en fluffy!!!. Glitters kun je bij Action kopen in verschillende kleuren in buisjes, Je kunt het beste wat extra lenzenvloeistof erbij doen.

Stap 4 Roeren. de slag bij nieuwpoort

Je bent klaar. Klopt Demi. Op dit moment heb je een bak vol met kleverige bende. Leave a Reply Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

Oetker met rode, blauwe en gele druppels. Weet je ook zeker dat je lenzenvloeistof met borax hebt. Oetker kun je ook prima roze slijm maken.

Andere: