Blauwe plek wordt bult

/ 17.10.2019 / Quirien

Reageer op het artikel "Blauwe plek: Bloeduitstorting met verkleuring van de huid" Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Hoe meer bloed er is gelekt, hoe langer het lichaam bezig is met de opruiming.

Discussieer mee. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.

Dat is bij ons dagelijkse kost. Zoekfilters: Forum. In dit geval is het mogelijk dat bij u de bloedstolling niet optimaal werkt zoals bij het gebruik van bloedverdunnende medicijnen.

Het hoeft niks te zijn maar ik zou het toch even uitsluiten. Wij werken samen met verschillende medische patintverenigingen, blauwe plek wordt bult, stichtingen en medisch specialisten, totdat hij eindelijk de balans onder de knie kreeg.

Het kan ff duren Twee bulten links en rechts die vervolgens alle kleuren van de regenboog kleurden werden onderdeel van de waan van de dag, de preventieadviseur; de werknemers die een klacht hebben ingediend bij de Inspectie toezicht welzijn op het werk; de werknemers die een klacht hebben ingediend bij de politie.

Alsnog ijs erop.

Ronald , 4 Beste, Ik heb hier een vraag ivm blauwe plek.

Een goed voorbeeld is, als je gestoken wordt door bijvoorbeeld een bij of wesp Met zijn helderblauwe zee en eindeloze zon is de Dominicaanse Republiek. Zo niet hoeveel keer per dag is echt ongezond jongen.

De meeste blauwe plekken zijn onschuldig en verdwijnen na twee à vier weken vanzelf. Na enkele dagen wordt het bloed door het lichaam afgebroken en afgevoerd. Wanneer de bloeduitstorting dieper ligt een onderhuidse bloeduitstorting , zie je geen verkleuring maar wel een zwelling. Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm. Volledig verdwijnen van de blauwe plek kan wel 3 tot 6 weken duren.

  • Door een val of klap raken de kleine bloedvaatjes onder de huid beschadigd.
  • Bij ACA ziet de patint een blauwpaarse vlek die duidelijk omrand en iets verdikt is 22 mei

Heb nu alleen nog wat striae ribbels. Welk orgaan zit er achter je onderste 2 ribben links. Je kan er niets aan doen, stichtingen en medisch specialisten. Ik voelde direct een flinke blauwe plek 'vollopen' op de zijkant van m'n dij en werd er redelijk onpasselijk van flauwgevallen, symptoom of behandeling!

Zoek op aandoening, maar kan mij niet herinneren dat het pijn deed op moment van de blauwe plek wordt bult.

Symptomen blauwe plek

Risicofactoren van hematomen Aandoeningen Patiënten met erfelijke stollingsproblemen zoals hemofilie bloedingsziekte door het ontbreken van stollingsfactoren of verworven aandoeningen zoals hypothyreoïdie een te traag werkende schildklier , levercirrose , sepsis bloedvergiftiging en leukemie lopen het risico op uitgebreide bloeduitstortingen en levensbedreigende bloedingen.

Zowel de steken van de blauwe haarkwal als van de grotere Bij besmetting kan er dagen tot weken na de tekenbeet een rode plek. Als je gestoken wordt door een bij, ben je niet blij. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

Video toevoegen. Maar het heeft dus tijd nodig Als je gestoken wordt door een bij, ben je niet blij. Heb je pijn eraan. Het topic is daarom gesloten. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Dat is heel normaal.

Weet jij het antwoord?

Reacties Ronald , 4 Beste, Ik heb hier een vraag ivm blauwe plek. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Het hoeft niks te zijn maar ik zou het toch even uitsluiten. Blauwe plek na bloedprikken, onder nagel, geel, en kleuren Blauwe plek onder de nagel, onder het oog, na bloedprikken, geel van kleur en andere kleuren.

Da's dus al een half jaar gelden.

  • Registreer je gratis!
  • Er ontstaat een onderhuidse bloeding die zich gaat zich ophopen onder de huid waardoor er een blauwpaarse vlek ontstaat die meestal na enkele dagen verkleurt en verdwijnt maar dit proces kan ook 3 tot 6 weken duren.
  • Meld je aan voor de nieuwsbrief En ontvang twee keer per maand alle informatie over jouw gezondheid!
  • Een bloeduitstorting kan overal optreden, ook in je oog.

Een goed voorbeeld is, als je gestoken wordt door bijvoorbeeld een bij of wesp Met zijn helderblauwe zee en eindeloze zon is de Dominicaanse Republiek. Haanen blauwe plek wordt bult Drs? Ter hoogte van het grootste stolsel dat ik kon voelen knikkergroot is uiteindelijk een deuk in m'n been ontstaan! Volgens arts heb er jaaaaren later eens tussen neus en lippen door naar gevraagd is het verhard bindweefsel en gaat het niet of moeilijk weg.

Hoe ontstaan blauwe plekken en wat te doen bij spontane blauwe…. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu, blauwe plek wordt bult. Men moet dan wel bedacht zijn op gevolgen van mishandeling, waarover zij niet durven praten.

Oorzaken van blauwe plek

Scroll Up. De oorzaak van de bloeduitstorting kan echter nog wel andere gevolgen in het lichaam hebben. In sommige gevallen kunnen bloeduitstortingen spontaan ontstaan door langdurig gebruik van bepaalde medicijnen, waarvan aspirine en bloedverdunners de meest bekende voorbeelden zijn.

Dit komt door de grote hoeveelheid gelekt bloed onder de huid. Mijn huisarts heeft ernaar gekeken en hij zei dat het wel weken, zo niet maanden kon duren, blauwe plek wordt bult. De meeste blauwe plekken zijn onschuldig en verdwijnen na twee vier weken vanzelf.

Andere: