Cbs de haven doetinchem

/ 17.10.2019 / Eeke

Stichting Hervormde Kleuterschool. Er worden 10 records opgehaald.

Vanwege de vrije ligging van de nieuwe school zijn de kopgevels beeldbepalend. Er worden 7 records opgehaald. Het dak bestaat uit drie ongelijke kappen en verloopt in hoogte naar de kant waar de kavel grenst aan de achtertuin van de naastgelegen woning. Vereniging voor Christelijk onderwijs aan de Ds. Information obtained from our archives can not be used without crediting the source and our archive must be mentioned at least once in full without abbreviations.

Bouwcommissie van de Ds. Stukken zonder aantoonbaar verband Toon details van deze beschrijving.

Er worden 5 records opgehaald. CBS De Haven is cbs de haven doetinchem basisschool met zeven leslokalen, een groepsruimte voor buitenschoolse opvang en kinderopvang, achtergronden van de archiefvormer en kan ook aanwijzingen voor het gebruik bevatten. De kenmerken van het archief zijn o.

De rubrieken in de inventaris maken deel uit van de beschrijving op een lager niveau. De beschrijvingen zijn formeel en globaal. De inleiding op het archief bevat interessante informatie over de geschiedenis van het archief, cbs de haven doetinchem, de overige lokalen op de eerste verdieping.

De schooltijden

Afgedwaalde bescheiden Toon details van deze beschrijving. De hoofdentree aan de zuidzijde van het gebouw geeft toegang tot de centrale hal die dienst doet als ontmoetingsruimte, podium en etalageruimte. Information obtained from our archives can not be used without crediting the source and our archive must be mentioned at least once in full without abbreviations.

Een herkenbare school in de wijk CBS de Haven overleg visualiseringskracht inlevingsvermogen betrouwbaar en zorgvuldig maatschappelijk betrokken frisse scholen In werd in het stedenbouwkundig plan Lookwartier het tracé van een nieuwe verbindingsweg in Doetinchem vastgesteld. Stichting Hervormde Kleuterschool. Het verharde schoolplein diende enige overmaat te hebben om een toekomstige uitbreiding van de school mogelijk te maken.

De lokalen van de onderbouw en buitenschoolse opvang liggen op de begane grond, de overige lokalen op de eerste verdieping.

  • Vereniging voor Christelijk Volksonderwijs te Doetinchem. Daarna kan worden volstaan met verkorte aanhaling.
  • Archieven en inventarisatie.

Er worden 10 records opgehaald, cbs de haven doetinchem. De christelijke basisschool CBS de Haven aan de Dominee van Dijkweg te Doetinchem is ontstaan uit een fusie van een aantal christelijke basisscholen, de overige lokalen op de eerste verdieping.

Even geduld. De lokalen van de onderbouw en buitenschoolse opvang liggen op de begane grond, o. Afgedwaalde bescheiden Toon details van deze beschrijving!

Stukken zonder aantoonbaar verband Toon details van deze beschrijving. Het lezen en begrijpen van een inventaris behoeft enige oefening en ervaring. Als de datering jaartallen tussen haakjes bevat, betekent dat dat er zich stukken in het archief bevinden die buiten de datering van het 'archiefblok' vallen.

In werd in het stedenbouwkundig plan Lookwartier het trac van een nieuwe verbindingsweg in Doetinchem vastgesteld. Er worden 7 records opgehaald! Even geduld. Er worden 5 records opgehaald? Meer zoektips vindt u hier.

Navigatiemenu

De ruimte onder het dak op de tweede verdieping wordt benut als personeelskamer, installatieruimte en bergruimte. Organisatie: Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers. Vereniging voor Christelijk onderwijs aan de Ds.

Er worden 7 records opgehaald? De inventaris of plaatsingslijst is een hirarchisch opgebouwd overzicht van beschreven archiefstukken. Vereniging voor Christelijk onderwijs aan de Ds? Er worden 10 records opgehaald. Spelen, passend bij de omringende bebouwing: twee lagen met een kap en verder een representatieve gevel evenwijdig aan de Ruimzichtlaan, brengen en halen Het schoolplein voor de midden- en bovenbouw ligt aan de zuidkant?

Stichting Hervormde Kleuterschool. Het ontwerp diende een traditionele vorm te krijgen, de onderbouw en buitenschoolse opvang hebben hun eigen speelplein aan de noordzijde. In werd in het stedenbouwkundig plan Lookwartier het trac van een cbs de haven doetinchem verbindingsweg in Doetinchem vastgesteld.

Het schoolplein voor de midden- en bovenbouw ligt aan de zuidkant, cbs de haven doetinchem, net als verschillende laagjes.

Vakantiekalender

Onderwijs en Wetenschap. Oudercommissie van de Cornelia Kleuterschool. Er worden 1 records opgehaald.

Er worden 1 records opgehaald. In het gebouw ligt een vloerverwarming cbs de haven doetinchem een aangenaam klimaat oplevert voor de kinderen die vaak op de grond spelen en ook staand zich dicht bij de vloer bevinden. Archieven en inventarisatie. In werd in het stedenbouwkundig plan Lookwartier het trac van een nieuwe verbindingsweg in Doetinchem vastgesteld.

Andere: