Gezondheidscentrum van asch van wijckskade utrecht

/ 02.09.2019 / Inas

Bespreekt u uw medische vragen liever direct met een van onze medewerkers? Eric Jansen.

Wanneer u een vervolgafspraak maakt over een eerdere klacht dan is het van belang dat u deze afspraak bij dezelfde arts maakt als uw vorige afspraak.

Ook communicatie met bijv. Nicole Rose. Jaar Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Bel

Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, gezondheidscentrum van asch van wijckskade utrecht vertrouwelijk. Telefoon De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem.

Contact daarmee kan de huid, ogen en luchtwegen irriteren. Wij beantwoorden deze vraag binnen drie werkdagen. Careyn wijkverpleging Sinds is het team van wijkverpleegkundigen gehuisvest in ons pand.

Geïntegreerde eerstelijns zorg in de wijk De zorgverleners in uw wijk hebben een samenwerkingsverband gevormd. Spoed: Eric Jansen.
  • Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts. Heeft u een tip of klacht?
  • Postbus ,   KA Eindhoven 91 90 www.

Waarderingen

Partners van ZorgkaartNederland. Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. In is de praktijk gestart met een nieuwe personele bezetting. Met veel ambitie en enthousiasme wordt het huisartsen-vak in de volle omvang bedreven met veel aandacht voor kwaliteit. De praktijk wordt gekenmerkt door een relatief jonge populatie. Spoel de huid goed met lauw water of strip de huid met plakband. Medewerkers van de huisartsenpraktijken zijn aangesloten bij  Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg.

Wanneer u inlogt via  MijnGezondheid! Download hier onze praktijkfolder. Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent. Lees Meer. Rozendaal, S. Uw huisarts werkt mee aan het Julius Huisartsen Netwerk van de universiteit van Utrecht en draagt daarmee bij aan het verbeteren van de gezondheidszorg.

Huisartsenpraktijk Vogelenbuurt

Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. Wordt altijd zeer goed en deskundig geholpen. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. Let op: Een e-consult is niet bedoeld voor spoedgevallen.

Alles onder 1 dak dat is handig en prettig? Man Vrouw. Julius Huisartsen Netwerk. Op zich naar alle tevredenheid. Keuzehulp Is Huisartsen Binnenstad de zorginstelling die het beste bij u past?

Herhaal medicatie

Voor meer informatie kunt u kijken op www. Samen met u regelen ze de zorg en hulp die nodig is. Met veel ambitie en enthousiasme wordt het huisartsen-vak in de volle omvang bedreven met veel aandacht voor kwaliteit. Bekijk alle specialisten.

  • De klachten gaan binnen 2 weken vanzelf over.
  • In deze tijd van het jaar hebben mensen met hooikoorts veel last van de allergie.
  • Adres Van Asch van Wijckskade
  • Bij voorkeur enkele weken voor de bevalling.

Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Alles onder 1 dak dat is handig en prettig. Als u de afspraak heeft gemaakt dan staat deze gezondheidscentrum van asch van wijckskade utrecht bij ons in de agenda.

Telefoon Er zijn 5 waarderingen? Maar vandaag belde ik met een beetje een gekke vraag naar de assistent, en kreeg ik een Vraag online stellen  U kunt uw vragen nu ook digitaal aan ons stellen via Mijngezondheid.

U kunt ook telefonisch een afspraak maken   Doorkiesnummer 3 Is het een spoedgeval. U kunt het klachtenformulier gebruiken op  de website van SKGE.

Verzekeringen

Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts. Wanneer u een vervolgafspraak maakt over een eerdere klacht dan is het van belang dat u deze afspraak bij dezelfde arts maakt als uw vorige afspraak. Bij voorkeur enkele weken voor de bevalling.

Maar vandaag belde ik met een beetje een gekke vraag naar de assistent, en kreeg ik een Bekijk alle kwaliteitsinformatie. Bijvoorbeeld als u schulden heeft of problemen in het gezin of op school.

Andere: