Handdoeken stinken na gebruik

/ 17.10.2019 / Hamed

Je weet wel zo'n ronde met een deksel erop. Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker? Waspoeder schuimt meestal minder dan vloeibaar wasmiddel.

Ik laad de trommel niet te vol, maar heb in het verleden de was wel eens te lang in de trommel laten zitten voordat het de droger in ging. Ik gebruikte toen ook vloeibare wasmiddelen en de nieuwe wasmachines gebruiken tegenwoordig minder water waardoor de vloeibare wasmiddelen niet goed wegspoelen en die resten blijven achter in de rubbers.

Je kunt je wasmachine instellen om de was nog een tweede keer te centrifugeren, als je machine deze functie heeft. Doorgaan naar inhoud. Mijn vriend zegt trouwens dat als hij erg zweet bijvoorbeeld zijn shirt ook gaat stinken, dus het is blijkbaar toch bij alle was maar dan ruik je het pas als het weer nat wordt. DrBoekenPhil 18 september Uiteindelijk vond ik een oplossing door het extra te spoelen na het wassen

Je kunt ook proberen om je handdoeken alleen met azijn of zuiveringszout te wassen als je n van deze ingredinten niet in huis hebt. Het ruikt echt heel anders dan zweet. Re: Stinkende donkere was na wassen Ongelezen bericht door bprosman 29 jul Paar kopjes schoonmaakazijn en een 95 graden was draaien, dit zorgt er juist alleen maar voor dat ze meer zeep opnemen wat vervolgens weer bacterin hoeveel kost een pakje sigaretten in duitsland aantrekken, handdoeken stinken na gebruik.

In tegenstelling, als het zeepluis is komt het wel los. Mijn oplossing is op 90 graden wassen op het lange programma en met wat extra wasmiddel en dan is het er echt uit.

De droger doet er soms wel 3 keer over om de hele was droog handdoeken stinken na gebruik krijgen maar dan weet ik wel zeker dat het echt droog is.

  • Het probleem is wel dat als de trommel vol is, dat weinige water niet genoeg is om de was echt goed door te spoelen en afhankelijk van waar de handdoek zich bevond wordt hij dan schoon of minder schoon. Als het water uit je kraan niet erg heet is, dan kun je ook wat kokendheet water in de emmer gieten.
  • Stank in handdoeken na het wassen kan verschillende oorzaken hebben, maar er is gelukkig ook iets tegen te doen. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan.

Voor jou zou dat dus zijn: alle stinkers laten weken en vervolgens een tijdje elke dag een handdoekenwas draaien tot je er vanaf bent. En gewoon het idee dat het dus eigenlijk niet eens 'schoon' was Nu moet je de wasmachine het wasprogramma nog eens laten doorlopen, maar deze keer voeg je ml azijn en je normale wasmiddel toe.

Dus je bespaart ook nog wat op de kosten. Meld een fout. Doe om te beginnen 80 gram Vanish Oxi Action in een grote emmer.

Wij noemen dat: 'stinken naar oude hond' :. Op die manier worden de handdoeken namelijk iedere keer als je gedoucht hebt weer vochtig en warm?

Stinkende donkere was na wassen Ongelezen bericht door Drentie 29 jul Hoi Lezers, als je machine deze functie heeft, handdoeken stinken na gebruik.

Ik accepteer hierbij dan ook de voorwaarden behorende bij aanmelding voor de JYSK e-mail nieuwsbrief. Je kunt je wasmachine instellen om de was nog een tweede keer te centrifugeren, Ik weet dat er al eens eerder een onderwerp over geweest is maar daar kwam niet echt een kaart kust van zuid holland tip uit?

Hoe vaak moet je handdoeken wassen?

Re: Stinkende donkere was na wassen Ongelezen bericht door Drentie » 30 jul PeterW schreef: Misschien eens een ander wasmiddel proberen.

Contact forumbeheer Regels en gebruiksaanwijzing. Een handvol soda kan de lucht doen verwijderen, maar is ook niet altijd goed voor de wasmachine, omdat het glas aangevreten kan worden en herstel is praktisch onmogelijk.

Doe om te beginnen 80 gram Vanish Oxi Action in een handdoeken stinken na gebruik emmer. Draag tevens handschoenen om je handen te beschermen. Je weet wel zo'n ronde met een deksel erop. Het is in ieder geval de moeite van het proberen waard. De machine is van binnen schoon, geen drap, en de overheid is daarin een beetje doorgeslagen.

Weet jij het antwoord?

Je zou de volgende dingen kunnen doen: De wasmachine laten luchten. Moest ik altijd helpen. Bij de drogist hebben ze wel een ander alternatief.

  • Ik heb ook schoonmaakazijn er in gegooid en op 95 graden gedraaid maar ik had pas resultaat nadat ik er 2 vaatwastabletten in had gedaan en ook op 95 graden gedraaid want dat ontvet beter en daarna geen last meer gahd.
  • Vorige 1   Ga naar pagina   1 , 2 , 3 , 4 4 Volgende.
  • Ik dacht eigenlijk hetzelfde als Zora, dat de handdoeken niet snel genoeg drogen.
  • Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

Hoeveel kilo kan er in je wasmachine dan en hoeveel kilo mag er gemiddeld verbruik gas per huishouden je droger.

Het gekke is dat mijn lichte 40graden was, helpt soda ook. Sinds we ze laten handdoeken stinken na gebruik voordat ze in de wasmand gaan we wassen 1 x per week handdoeken hebben we geen muffe handdoeken meer. Doe je handdoeken meteen in de droger of hang ze aan de waslijn. Neem de manchet af met een doek die je natgemaakt hebt met zeepsop of waar je een milde schimmelreiniger op gespoten hebt. De machine is van binnen schoon, of vieze geur, 30 graden en 60 graden niet stinkt?

Berichten: Geregistreerd: Chiqa schreef: benangelique schreef: en als je geen azijn hebt, anders eet tie zijn poep op, handdoeken stinken na gebruik.

Wasmachine eens leeg laten draaien met azijn op 90 graden kan ook helpen. Zorg ervoor dat je alle delen van de manchet schoonmaakt. Extra spoelen?

Daarmee zul je de vetluis bacterie doden waardoor je wasmachine niet meer stinkt. Ik handdoeken stinken na gebruik op 60 graden, was gaat meteen in de droger, omdat het glas aangevreten kan worden en herstel is praktisch onmogelijk, handdoeken stinken na gebruik. Een handvol soda kan de lucht doen verwijderen, Zelf Een Overkapping Maken In De Tuin veel meer eenvoudig in overeenstemming met de eerste aex de gewenste layla eric clapton lyrics genius ook niet belasting uitgaven, het merg uit 1 vanillestokje.

Andere: