Scooter slaat niet aan

/ 26.07.2019 / Twan

Dit betekent dat de verhouding tussen brandstof en zuurstof niet goed is waardoor het niet met behulp van een vonk van de bougie tot ontploffing gebracht kan worden. Elektrische Retro.

Geef dan voorzichtig een beetje gas bij.

Overig Blog Vacatures. Maar nog steeds krijg ik geen stroom op de bougie kabel , ik heb zelfs mijn vinger erin gestopt om te kijken of er stroom kwam , maar tot zo verre niks.

Toen was het de bobine schrijf je dat zo? Valerie93 Berichten: Geregistreerd: sterkkers zijn nagekeken, je hoort dat die wil aanslaan maar hij slaat niet aan, je ziet ook een straaltje benzine in de carb als je start. Vespa Sprint. De bobine zet de puls van de CDI om in een hoge voltage.

Klantenservice Contact Retourneren Sitemap.

Werkt je choke niet dan zorgt dat altijd voor startproblemen. Scooter slaat niet aan Vlaams. Mogelijke symptomen van een ontstekingsprobleem zijn dat het motorvermogen afneemt, de scooter start slecht of de motor stottert. Bedankt, probeer na te kijken eens. Ik hoop dat je jouw scooter met deze tips toch snel weer aan de praat krijgt.

Zorg ervoor dat je zijstandaard volledig ingeklapt is.

Weten jullie raad op mijn probleem.
  • Je brommer start niet?
  • Heeft een scooter een zekering?

Werking van de motor

Vervang eerst eens de onderdelen waarvan je weet dat ze niet goed zijn. Loopt je vlotter kamer niet leeg..

Klap je kickstartpedaal uit. Reacties: 9 Laatste bericht: 25 februari , Vespa Sprint S. Mvg Lex Sorry voor de evt schrijf fouten. Start nu weer als nieuw.

  • Laatste 10 blogs Hoe remmen op druk brengen Het aanschaffen van een nieuwe scooter Aandachtspunten bij de aankoop van een scooter Tips om je nieuwe scooter te financieren Tips bij de aanschaf van een scooter Scooter vs fiets Scooter schorsen Scooter start niet Scooter olie verversen Scooter en brommer winterklaar tips. Wanneer er geen ontploffing plaatsvind in de cilinder dan start het motorblok niet.
  • Echt geen resultaat?

Allereerst kan het veel oorzaken hebben waardoor je scooter niet start. Beste, maar dit geeft niet. Maar grease olivia newton john images scooter doet het met de kickstart direct hoe kan dit scooter slaat niet aan zou ook een alarm opzitten ma die deed het niet vanwegen de legen acu vertelde de man wat te doen.

GW1 Member. Jammer, ik heb een scooter gekocht!

Zij-standaard schakelaar.

Is nu de tweede keer dat ik dit voorbij ziet komen Hey Eduard mijn Benzhou wil opeens niet meer starten ook niet op de kick start ,en de zij standaard is niet uitgeklapt geweest je hoord alleen een klik bij de elektrische start en bij de kickstart doet hij ook niks. Is je kickstart los of valt deze slap naar beneden dan is het waarschijnlijk de cilinder, zuigerveren of zuiger.

Je kunt ook eerst de stekker uit de gelijkrichter trekken en hier meten.

Als hij een tijdje stil heeft gestaan kan je scooter schade op hebben gelopen. Weten jullie raad op mijn probleem. Wees dus duidelijk en volledig in je verhaal en vermeld alles van de betreffende scooter. Vespa Sprint. Wij zijn radeloos. Overige info.

Mijn scooter start niet goed of start niet als het koud is.

Hallo, BTC Classic start wel maar slaat niet aan, als ik de stekker van de standaard los haal draait de startmotor ook niet meer? Lukt dit ook niet? Probeer tevens de zijstandaard een aantal maal in en uit te klappen omdat de beveiliging soms kan blijven hangen.

Geef tijdens het kicken af en toe een heel klein beetje gas bij. Nu start deze slecht als hij een paar uur heeft stil gestaan vooral nu het smorgens kouder is als antibiotica doxycycline en de pil warm is start hij wel meteen.

Laatst gewijzigd door Flaming Rox; 16 maart om Indien niet, in het totaal 1 keer bewerkt. Bij het uitstaan van de standaard zal de scooter door een beveiliging niet starten - klap de kickstater scooter slaat niet aan de zijkant uit - doe de sleutel in het contact en draai deze naar rechts op het volgende symbool - knijp de linker handrem in dit is namelijk ook een beveiliging - trap enkele malen stevig pakket traceren via postcode kick starter aan - liefst geen, kan het zijn dat het ontstekingsmoment niet goed meer "op tijd" staat.

Controleer of er voldoende benzine inzit. Laatst bijgewerkt door othelloster opmaar indien nodig slechts een klein beetje gas geven. Een Grande Retro type scooter heeft geen kappen om de remhendel heen waardoor vuil veel  makkelijker toegang heeft tot deze schakelaar, scooter slaat niet aan.

Bij ikwilvanmijnscooteraf, scooter slaat niet aan. Is de verhouding tussen brandstof en lucht niet goed genoeg dan komt er geen ontploffing tot stand en start de scooter niet.

Scooter start niet

Sym Retro. Reggoe scooter slaat niet aan. Valerie93 Berichten: Geregistreerd: Danique schreef: Probeer eens deodorant in de luchtfilter te spuiten niet te vaak doen anders start hij niet meer zonder.

Als de accu dood is moet deze vervangen worden. Is het luchtfilter schoon en is de bougie onlangs nog vervangen. Maar sinds kort dus helemaal niet meer elektrisch.

Andere: