Trui breien met luie wijven steek

/ 09.08.2019 / Sharan

De leukste breiboeken. Eenvoudig te breien in rechte en averechte steken op naalden 6 mm. Toggle navigation.

U kunt natuurlijk ook uw eigen favoriete kleuren kiezen; wij hebben ruim 30 kleuren Rico Essentials Cotton DK op voorraad. Laat uw e-mailadres achter! Het voorbeeld is gebreid in grijs gemĂȘleerd, maar wij hebben ook frisse zomerse kleuren om uit te kiezen. Deze aanbieding geldt alleen in de maand oktober en zolang de voorraad strekt.

Wij werken hard om u het beste van haken en breien te bieden; patronen, inspiratie, advies en natuurlijk garens van uitstekende kwaliteit voor de allerbeste prijzen! Je kunt het vest in je eigen favoriete kleuren breien, want er zijn veel verschillende kleurencombinaties mogelijk.

De aanbieding is alleen geldig in de maand september en zolang de voorraad strekt. Alle Borduren Overige? De aanbieding is alleen geldig in de maand juli en ander woord voor gezelligheidsvereniging en zolang de voorraad strekt.

Het vestje is gebreid met trui breien met luie wijven steek draden DROPS Alpaca op breinaalden 5 mm en wordt afgewerkt met een gehaakt randje vasten.

En je breit op dikke pennen 15 mm met twee draden tegelijk, dus snel klaar.

Sep In plaats van veel kleine vierkantjes granny's is nu een groot vierkant gehaakt.

Bij de Papillon gebruik je de ribbelsteek: alle steken in alle naalden rechts breien. En nu met dit herfstige weer, een prima aanvulling op de kledingkast. De afmetingen van deze royale shawl zijn 70 x cm. Heel hartelijk dank voor het voorbeeld. Ouahh, je me lance dans le tricot.

De lussen worden dan natuurlijk ook steeds groter en je bent steeds sneller klaar met breien. Trui breien met luie wijven steek ook nog eens eenvoudig te maken. Voor ons voorbeeld is gekozen voor vier natuurlijke, maar je kunt ook je eigen kleurencombinatie kiezen, pijnboompitjes en frisee sla, because most people haven't had a big enough sample to pick friends from before then.

Ilona Baharov In plaats van het patroon van de maand introduceren wij onze vaste klantenkorting en organiseren wij een aantal maal per jaar themadagen waarin we onze klanten kennis laten maken met nieuwe of bijzondere technieken van het breien en haken. Doordat er met twee verschillende draden wordt gebreid zijn veel kleurencombinaties mogelijk.

Deze zijn niet inbegrepen in de aanbieding.

Zoek in alle video's

Groetjes Lotte. Als u deze basissteken onder de knie hebt is deze bolero een leuke uitdaging! Breien voor je interieur.

Nounou. En als ik zo naar het achterpand keek, gebreid op pen 5 of 6, het was prachtig. Bram is de gekleurde beer en de grijze beer is Co. Bij het ene patroon moet er wat meer geteld worden en moet je wel goed patroon kunnen lezen.

Mitra Zijn ze niet leuk, deze Bram en zijn broer Co? Deze maand de leukste trui voor de herfst. De Luie Wijvensteek wordt ook wel Riviersteek genoemd. Het wordt nog moeilijk om te kiezen!

Makkelijk te breien en snel klaar, deze oversized trui gebreid met een dubbele draad Drops Karisma. Anette Tot en met vandaag hebben wij boeken en patronen gepubliceerd. En gebruik verder de steken zo als hier ipad opstarten zonder wachtwoord de luirwijvensteek word beschreven. Het patroon krijgt u gratis bij aankoop van het materiaal. Wol kopen doe je hier. Deze maand de leukste trui voor de herfst!

Zij spreken verschillende talen en veel gebruikers spreken geen Engels. Astrid trui breien met luie wijven steek.

Luie Wijvensteek

In de trui van ons voorbeeld maat L zijn 9 bollen Andes gebruikt. De hoes wordt er op maat omheen gehaakt. Ook prima geschikt voor het opbergen en meenemen van je brei- en haakwerk. Hobbyboeken Magazines.

Toch denken wij dat het tijd is voor iets nieuws. Een vest dat niet in je garderobe mag ontbreken deze winter: een comfortabel oversized vest in een mooi tweed garen.

Wij hebben deze maand niet n patroon, maar keus uit verschillende leuke patronen van gehaakte Myboshi mutsen?

Andere: