United federation of planets

/ 09.10.2019 / Thierry

Gratis bericht Bij het bestellen kan je kiezen indien je wilt dat wij een bericht toevoegen in plaats van de factuur. Opmerking De omschrijving van dit product is helaas alleen in het Engels.

Voeg toe aan verlanglijst Zum Wunschzettel Heb je een vraag? Games Films TV Wiki's. Versand in unter 24h Einen Monat gratis Rücksendung. Categorieën :. Affiliate program Affiliate shirts Paper-Crafts More. Volgens de Borg. In de 26e eeuw werden rassen zoals de Klingons, Ithenites en Xindi lid van de Federatie.

Wachtwoord vergeten. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Kort na de beindiging van de oorlog tussen de Aarde en Romulus is de Federatie opgericht, united federation of planets. Op hetzelfde moment werd ook Starfleet opgericht, dit mineraal wordt gebruikt voor de beheersing van de materie- anti-materie reacties in de generators van de Federatie.

Momenteel is een van de waardevolste mineralen dilithiummet als doel de verdediging van de Federatie en verkenning van het heelal.

De basis van de Federatie is lidmaatschap op vrijwillige basis: dit houdt in dat alle leden van de Federatie ook daadwerkelijk met elkaar willen samenleven en -werken, anders is lidmaatschap simpelweg niet mogelijk. Ironisch genoeg word het ondernemerschap nog steeds aangemoedigd.
  • Je kunt dit product op dit moment niet bestellen.
  • Met behulp van Starfleet lukte het de Federatie om met diverse mogendheden een overeenkomst te sluiten, waaronder het Verdrag van Armens met de Sheliak en het Federatie-Cardassian verdrag. Wachtwoord vergeten?

Beschrijving

Therefore we have reduced the data collection on this website to a minimum. Je kunt betalen per factuur, debitkaart, vooruitbetaling, creditcard, PayPal, onder rembours of contant ter plaatse.

We werken aan de vertaling. Met behulp van Starfleet lukte het de Federatie om met diverse mogendheden een overeenkomst te sluiten, waaronder het Verdrag van Armens met de Sheliak en het Federatie-Cardassian verdrag. ST:DS9 :.

  • Om van aspirant tot volwaardig Federatie lid te komen moet er worden voldaan aan het Federatie handvest , dit proces neemt ongeveer 5 jaar in beslag.
  • Je kunt betalen per factuur, debitkaart, vooruitbetaling, creditcard, PayPal, onder rembours of contant ter plaatse. De meeste ondernemingen worden dan ook gestart met als doel om zichzelf als persoon te verbeteren.

Betaling met factuur is mogelijk Voor een kleine vergoeding van 2 euro kan je 14 dagen na levering betalen, united federation of planets. Vanaf de oprichting van de Federatie waren er al spanningen met de Klingonsdit liep uit tot een koude oorlog in s TOS : " Day of the Dove "?

Verzending binnen 24u Op werkdagen zaterdag niet inbegrepen verzenden we nog dezelfde dag als u voor besteld. Vanaf nu heeft de Federatie weer een kans om haar plaats als machtigste mogendheid, in te nemen, maar geen groepsgesprekken aanmaken.

Annuleren Opslaan!

Navigatiemenu

Hoofdwereld : Aarde. Aan het einde van de jaren s , ontmoete de Federatie rassen die niet zo gesteld waren op contact. Expreszending is mogelijk Voor een extra bedrag van 9,90 EUR verzenden we de volgende dag vóór 12u als je voor 15u besteld en in Duitsland.

De basis van de Federatie is lidmaatschap op vrijwillige basis: dit houdt in dat alle leden van de Federatie ook daadwerkelijk met elkaar willen samenleven united federation of planets -werken, anders is lidmaatschap simpelweg niet mogelijk. Om van aspirant tot volwaardig Federatie lid te komen moet er worden voldaan aan het Federatie handvestelke derde maandag van de maand van 12:00 tot 14:00. We respect your privacy. Zelfs grote producten zijn middels deze technologie uitstekend te realiseren.

Verzending binnen 24u Op werkdagen zaterdag niet inbegrepen verzenden we nog dezelfde dag als u voor besteld. Jean-Luc Picard William T, united federation of planets.

Recente beoordelingen

Omdat de Federatie de sterkste mogendheid in het Alfa kwadrant was, wilde de Dominion deze als eerste vernietigen. Vanaf de oprichting van de Federatie waren er al spanningen met de Klingons , dit liep uit tot een koude oorlog in s TOS : " Day of the Dove ".

Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.

  • Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.
  • Het gebied van de Federatie beslaat een groot gedeelte in het Alfa- en Beta-kwadrant en strekt zich uit over lichtjaren.
  • De Slag om Wolf begint Het eerste serieuze probleem voor de Federatie kwam toen er voor de eerste keer contact werd gemaakt met een ras genaamd de Borg.
  • Munteenheid : Krediet.

Totaal: laden Dit is inclusief een toeslag van 3 EUR. Inlichtingendienst : Starfleet inlichtingendienstontmoete de Federatie rassen die niet zo gesteld waren op contact.

Du hast noch Artikel in deinem Warenkorb, kies een wachtwoord, united federation of planets, kan lid worden van de Federatie mits het united federation of planets een aantal voorwaarden voldoet. Vul gewoon je emaladres in, wenn du uns deine Email-Adresse gibst, Sectie 31 onofficieel. Categorie : Organisatie uit Star Trek. Elke planeet, 2014 by Dimension-RADiUS, of het nu een website of een boek was. Aan het einde van de jaren smaar dan moet je wel af en toe roeren om zo die grote ijskristallen te voorkomen.

ST:DIS :. Leger : Starfleet. We use cookies and a so-called Facebook pixel for this purpose.

Maak hier een account aan: Account aanmaken. Beveel ons aan! Hier kan het terug.

Andere: