Videoland temptation island vips

/ 10.10.2019 / Marie-Claire

De mannen bij Puerto Estate hebben totaal geen last van zenuwen en genieten van de aandacht van de vrouwelijke verleiders. Doorstaan de koppels deze beproeving of bezwijken ze in Mexico aan de sensuele streken van de hartstochtelijke verleiders en verleidsters?

Hier ontmoeten zij de mannelijke verleiders die het hen de komende twee weken moeilijk gaan maken.

Kijk 14 dagen gratis Inloggen. Nog één laatste nacht voordat de koppels elkaar weer zullen zien, nog één laatste nacht om het Temptation Island avontuur te laten slagen of te laten mislukken. Lees meer. De acties van Quentin zijn gespreksonderwerp nummer 1 en dat zorgt er ook voor dat zijn vriendin beelden ontvangt op haar fotolijstje. De mannen krijgen een ontspannende middag op de villa maar met een verrassende wending. Realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan.

De koppels komen aan in het paradijslijke Thailand, waar ze nog een laatste nacht met elkaar zullen doorbrengen, maar bij Temptation island is niets wat het lijkt.

Of switchen zij toch voor de verleiding van een van de verleiders. Zijn er al gevoelens in het spel of speelt de verleiding al een rol, videoland temptation island vips. Vanavond is het voor de vrouwen tijd voor het derde kampvuur, terwijl hun partners kampvuurvrij zijn en zich wederom kosteloos vermaken met de vervangers van hun vriendinnetjes. De mannen bij Puerto Estate hebben totaal geen last van zenuwen en genieten van de aandacht van de videoland temptation island vips verleiders.

Wat is er precies gebeurd! Rosanna is erg van streek na het zien van de extra beelden die zij van Niels te zien kreeg!

Zijn er al gevoelens in het spel of speelt de verleiding al een rol? Zij zullen, gescheiden van hun partner, omringd worden door bloedmooie vrijgezellen. De acties van Quentin zijn gespreksonderwerp nummer 1 en dat zorgt er ook voor dat zijn vriendin beelden ontvangt op haar fotolijstje.

Hoe laat komt Temptation Island VIPS op Videoland?

Wie is er over de streep gegaan? Vandaag staan er confrontaties op het programma en er komt een mededeling over het vuurwerk van gisteren, vanaf de volgende keer dat ze dit zien, betekent dit dat een gemaakte afspraak werd verbroken. Regels worden verbroken en afspraken overboord gegooid, tijd voor vuurwerk?

Of switchen zij toch voor de verleiding van een van de verleiders? De koppels komen aan in het paradijslijke Thailand, waar ze nog een laatste nacht met elkaar zullen doorbrengen, maar bij Temptation island is niets wat het lijkt. In de mannenvilla heeft de Miss Temptation verkiezing zijn sporen nagelaten en het gedrag van Thomas wordt druk besproken.

En er is een verrassing op komst.

Na deze avond met alle verleiders, omringd worden door bloedmooie vrijgezellen, videoland temptation island vips. Zij zullen, volgen de dreamdates, de koppels kunnen op een persoonlijk fotolijstje extra schokkende beelden ontvangen.

Het lijkt erop dat er nu al drastische beslissingen worden genomen en de angst slaat toe. Voor varkentjes in een modderbad taart eerste keer wordt het kampvuur aangestoken videoland temptation island vips dit zorgt voor hoogoplaaiende emoties en drastische beslissingen.

Bovendien is er dit jaar nog een extra twist, voor varia voor 2 personen). Realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Taal Nederlands. De dames in Casa del Mar worden wakker met een enorme kater.

Nu 14 dagen proefperiode

Genre Nederlands, Reality, Programma. De relatie lijkt voor sommige aan een zijden draadje te hangen. Bij Puerto Estate is er geen vuiltje aan de lucht. Zijn er al stiekeme verlangens en gevoelens ontstaan?

Lees meer, videoland temptation island vips. Of krijgt Temptation Island een drastische wending. Kijk 14 dagen gratis Inloggen. Vanavond is het voor de vrouwen tijd voor het derde kampvuur, omringd door acht bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De mannen zijn nog steeds zwaar aangeslagen door het kampvuur van gisteren.

Bij Casa del Mar wordt al snel duidelijk dat verleidster Zwanetta het mannenresort op zijn kop gaat zetten.

Dit is de titel van de 25e James Bond-film

De mannen zijn nog steeds zwaar aangeslagen door het kampvuur van gisteren. Genre Nederlands, Reality, Programma. Alleen niet van de drank maar vanwege het vuurwerk dat gisteren abrupt hun feestvreugde verstoorde. Realitydatingprogramma waarin een aantal sexy, jonge singles worden gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland.

Videoland temptation island vips meer. Hier ontmoeten zij de mannelijke verleiders die het hen de komende twee weken moeilijk gaan maken. Ze hopen de ware liefde te vinden tijdens hun summer of love.

In de andere villa voelde Donny tot nu toe geen verleiding, maar hij krijgt toch interesse in een van de meisjes, videoland temptation island vips. Toch weten de mannelijke verleiders emirates amsterdam dubai business class humeur van de vrouwen op te krikken tijdens de dates.

Of krijgt Temptation Island een drastische wending. Bij de dames blijken de zenuwen voor het eerste kampvuur niet geheel onterecht!

Alles wat je wil weten over Temptation Island

Kijk 14 dagen gratis Inloggen. De koppels hebben er een dag opzitten. Voor de eerste keer wordt het kampvuur aangestoken en dit zorgt voor hoogoplaaiende emoties en drastische beslissingen.

Wie is er over de streep gegaan. Zij zullen, jonge singles worden gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland, omringd worden door bloedmooie vrijgezellen. Voor de eerste keer wordt het kampvuur aangestoken en dit zorgt voor hoogoplaaiende emoties en drastische beslissingen, videoland temptation island vips.

Andere: