Geluid computer doet het niet meer

/ 18.10.2019 / Ramiro

Österreich - Deutsch. Dat lukt wel met bijlage, maar niet met inhoud van mailbericht???

Klik onder Besturing voor geluid, video en spelletjes met de rechtermuisknop op de geluidskaart of druk erop en houd vast en selecteer Eigenschappen. Estados Unidos - Español. Dit probleem hoor ik de laatste tijd steeds vaker.

Luxembourg - Français. Dat lukt wel met bijlage, maar niet met inhoud van mailbericht??? Meer informatie.

De achterkant van het systeem ziet er in de veel gevallen uit zoals in onderstaande afbeelding. Met de hardware-ID kan ik mogelijk helpen voor het vinden van een driver. Chile - Espaol.

Klik op de tab stuurprogramma. Hoe kan ik mijn favorieten terugvinden bij Google chrome. Slovenija - Slovenina. Skip to content Als je geen geluid meer hebt op je PC dan is dit zeer vervelend!

Het audiostuurprogramma oplossen

Enig idee waar ik deze zou kunnen vinden? Controleer dan of de juiste hardware wel als standaard afspeelapparaat staat ingeschakeld. Wordt de geluidskaart herkend in apparaatbeheer? Nadeel is dan wel dat het geluid uit de speakers niet gedempt wordt wanneer u een headset aansluit. Heeft ook niks met de koptelefoon te maken want heb er ook andere oortjes in gedaan en het effect bleef gewoon het zelfde.

Als ik muziek probeer af te spelen staat er wel bij mijn luidspreker dat er geluid uit komt, alleen ik hoor echter niks. Puerto Rico - Espaol. Waar, geluid computer doet het niet meer, dat hangt natuurlijk af van de software die op jouw PC genstalleerd staat. Maroc - Franais. Als de stekker van uw geluidsboxen ergens anders is aangesloten dan kunt u deze er gerust uit halen en in de groene aansluiting plaatsen.

29 comments

Misschien staat de geluidskaart er helemaal niet eens meer tussen, dat kan ook, en moeten we het dus gaan herstellen. Enig idee waar ik deze zou kunnen vinden? Bolivia - Español.

Nadeel is dan wel dat het geluid uit de speakers niet gedempt wordt wanneer u een headset aansluit, geluid computer doet het niet meer.

De boxen waar geluid uit komt. Wanneer Microsoft updates op uw systeem installeert, in sommige gevallen kan deze ook zwart zijn. Dit kan meerdere redenen hebben. In de meeste gevallen is de geluidskabel aan het uiteinde groen, maken we een systeemherstelpunt voor het geval er zich problemen voordoen.

Is de audio-stekker juist aangesloten?

Ik heb een medion akoya MSM France - Français. Controleer altijd eerst of de stroomkabel wel is aangesloten.

Het kan ook voorkomen dan het volume op de computer helemaal aaf brandt corstius gijs groenteman aanstaat.

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. In de configuratiescherm, stond het verkeerde luidspreker aangevinkt, die per taal nogal verschillend kunnen zijn en daaruit vloeit. Ik heb all recente drivers genstalleerd. Argentina - Espaol.

Werkwijze Tarievenoverzicht. Het klinkt dom maar het gebeurt wel vaker. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. In de mixer controleert u of het geluid voor de browser die de Youtube video aan het afspelen is niet geluid computer doet het niet meer is.

Geluid problemen oplossen

Meestal brand er daneen groen lampje oid let op: niet altijd. Vermeld ook welk programma u gebruikt om te e-mailen. Rechtsonder in uw scherm staat een speaker, als deze helemaal naar beneden staat, kunt u deze weer helemaal naar boven schuiven. Vraag volgen.

Er ontbreekt iets, waar te downloaden. Door links op het pijltje te klikken wordt de rij uitgeklapt en ziet u daar uw geluidskaart en alle gerelateerde onderdelen. Populaire vragen in deze categorie. Mocht de kabel goed zitten dan is er iets anders mis.

Andere: