Restaurant de pannetjes ouddorp

/ 11.07.2019 / Myrte

Eten was goed en borden mooi opgemaakt, iets vaker de glazen bijvullen kan ook geen kwaad. Berlicum Eetcafé Prijs op aanvraag Meer info. Gisteravond dit gerecht gegeten iedere gast zou dit moeten proberen.

Zeker een aanrader. Hotelkamers Aantal Hotelkamers n. Ulvenhout Horeca- onroerendgoed Prijs op aanvraag Meer info. Saal op 30 juni Ze waren ons eten vergeten door te geven.

Bedank pieterp. Petra Saers 38 punten. En dat alles voor een hele redelijke prijs. Al met al een hele fijne, gastvrije en vooral culinaire beleving. Helvoirt Restaurant Prijs op aanvraag Meer info.

Ik zou zeggen: ga het zelf ervaren!! Fred en Wilma.
  • Je proeft de versteghen en de nepballetjes.
  • Zeer goed gegeten en gedronken. Niet alleen leuk maar de bijliggende salade was verrassend met die dressing!

A Seal Zeehondenopvang en Expo Stellendam. We werden zeer hartelijk ontvangen. C Blom. Gerecht zag er ook niet als kindergerecht uit kinderijsje in glas. Echt een aanrader dit restaurant! Met als afsluiting een echte goede expresso.

Anoniem 5 punten. Een paar drankjes later zijn wij verplaatst naar een gezellig tafeltje halverwege de zaak om aan ons diner te beginnen. Restaurant de pannetjes ouddorp Casco Prijs op aanvraag Meer info. Dus eten prima, maar er zijn zeker nog aantal dingen te verbeteren!. Geweldig genoten.

Hoe was jouw ervaring?

We hebben genoten! Als hoofdgerecht had ik de zeebaars besteld. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Ik kom in zeer veel restaurants, misschien hadden we geluk, maar het was in een woord fantastisch!

Wij gaan zeker terug om hier vaker te eten. Mooie fadomuziek, 3-gangen menu met een heerlijk vis- en vleesgerecht en lekkere bijpassende wijn. Alle gegevens weergeven functies. Heerlijk gegeten. Daardoor moest personeel 'rennen' om n terras n binnen op tijd te voorzien van gerechten, restaurant de pannetjes ouddorp.

Advertenties van deze makelaar

Anoniem 5 punten. De bediening was super! Bij aankomst prima ontvangen.

  • Viognier voor 19 euro.
  • Trudy Wolthuizen.
  • Wel jammer dat voor- en hoofdgerecht zo snel na elkaar geserveerd werden.
  • Voor 2e keer in deze vakantieweek bij Pannetjes gegeten en het zegt genoeg dat je hier weer naar terugkomt!

Komen zeker terug. Top dat jullie de desserts in pannetjes hebben nu. Bediening en keuken proberen het hun gasten naar de zin te maken. Onze dank aan Team "De Pannetjes"! Ik ben heel erg tevreden en vind het een top restaurant. Was een enorm genot! Corrie Rekeort 5 punten, restaurant de pannetjes ouddorp.

Waarderingen en beoordelingen

Op het terras was het net lekker, met een fris windje en een lekker zonnetje. Gezellig restaurant en we zijn goed verzorgd. Vreselijk 2.

Ook was het erg lastig om contact met ze te krijgen.

Weer eens lekker gegeten na een poosje niet meer te is kaki fruit gezond geweest! Keuken goed, maar opleveren gaat te traag. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Vlees voldeed niet aan de kaart: geen haaspuntjes maar gewone biefstuk zelfs geen kogel.

Andere: