Sparta lola jo smart electric dames

/ 17.10.2019 / Norine

Alle damesfietsen Alle herenfietsen Alle kinderfietsen. Ga je je e-bike voor dagelijkse, korte ritten gebruiken?

Het is alleen een andere benaming, meer niet! Op deze fiets wil je gezien worden! Een achterwielmotor is bovendien helemaal stil. Wij houden elke dag alle winkelprijzen voor je in de gaten en zodra de prijs voor jouw product is gezakt, krijg je van ons een e-mail. Het geselecteerde product is helaas niet meer leverbaar.

Gerelateerde producten.

In the spotlight: Stella fietsen. Sparta lola jo smart electric dames Frametype Dames Model jaar Gewicht. Populaire Stella acties. Met een verstelbare stuurpen kunt u zelf bepalen wat de ideale zithouding is op de fiets.

Wij houden elke dag alle winkelprijzen voor je in de gaten en zodra de prijs voor jouw product is gezakt, krijg je van ons een e-mail. Bij fietsen die geen verstelbare stuurpen hebben, kunt u alleen de hoogte van het stuur in beperkte mate instellen.

De accu in de elektrische fiets is van invloed op de afstand die je kunt fietsen actieradius. De motor heeft een koppel van 25 Nm, dit koppel bepaalt de maximale kracht van de motor, hoe hoger dit koppel, hoe groter de kracht.

Dit brengt grote voordelen met zich mee. Copper mat Copper mat Blauw Blauw. Dames Heren Lage instap. Bij sommige fietsen met een bagagedrager is het mogelijk om een kinderzitje achterop te monteren.

V-brakes V-brakes zijn velgremmen, zoals u ze wellicht kent bij de racefiets.

  • Veelgestelde vragen.
  • Daarmee is een elektrische fiets enorm geschikt voor woon-werk verkeer. Beoordeeld met een 9.

Voorwiel Waar zit de aandrijving, sparta lola jo smart electric dames. Bij elektrische fietsen wordt het gewicht aangegeven inclusief of exclusief accu. De naafversnelling is al jarenlang de nummer 1 versnelling voor stadsfietsen.

Naafversnelling Naafversnelling De naafversnelling is al jarenlang de nummer 1 versnelling voor stadsfietsen. Via de rotatiesensor wordt de ondersteuning bepaalt. Hou er rekening mee dat je iets harder kan gaan dan je normaal gewend bent. Tevens bieden deze fietsen u meer comfort dan bijvoorbeeld de elektrische stadsfietsen. De kracht van de motor.

Vindt u de standaard snelbinders niet mooi, kijk dan is bij onze uitgebreide collectie snelbinders. Geluidsarm Hoeveel geluid maakt de elektrische ondersteuning? Want dankzij de sterke middenmotor is geen enkele heuvel meer te zwaar. Bekijk prijzen.

Hierdoor heeft u tijdens het fietsen geen last meer van hobbels, kuilen of takken op de weg, what will happen to me. Motor Details De plek van de motor heeft veel invloed op het rijgedrag van de fiets. Daarnaast is het heel fijn dat je zelf kan bepalen sparta lola jo smart electric dames je de accu kan opladen. E 35 - km E 45 - km Hoeveel kilometer kan ik rijden met n volle accu.

Transportfietsen Mountainbikes Rollators.

Fietsgigant onderhouds systeem

Prachtige andere fietsen Gerelateerde producten. Ook registreert de app alle ritten, zo kun je achteraf zien hoeveel kilometers je hebt afgelegd. Specificaties Frametype Dames Model jaar Gewicht Dit betekent dat onze vakmensen de fiets volledig afmonteren en controleren.

Vraag een proefrit aan Ergens anders goedkoper. Kracht Nm. Heeft u dit artikel toch ergens anders goedkoper gezien. Daarnaast is de zelfontlading vrij laag. De actieradius van een fiets is afhankelijk van de fiets zelf de motor en de accumaakt u voor iedereen goed zichtbaar, maar ook van de sparta lola jo smart electric dames waarin je fietst het weer.

Hoe meer standen de fiets heeft, des te groter de kans dat u de ideale ondersteuning ervaart tijdens al uw ritten. Wij zijn onafhankelijk en laten het je allemaal zien. De opvallende batterij verlichting voorop de fiets, neem altijd extra noodvoedsel mee. De accu in de elektrische fiets is van invloed op de afstand die je kunt fietsen actieradius?

Bij aanschaf van een nieuwe elektrische fiets is het belangrijk om de actieradius in de gaten te houden. Fietsen met een geveerde voorvork bieden u extra comfort. Vlak landschap Voor welk landschap is deze fiets geschikt? Hou er rekening mee dat je iets harder kan gaan dan je normaal gewend bent.

Want nu hoeft u tijdens het fietsen niet meer uw handen van het stuur te halen om de ondersteuning te bedienen.

Ter vergelijking, op een reguliere fiets is de gemiddelde snelheid ongeveer km per uur. Elektrische fietsen Hybride fietsen Vouwfietsen.

Andere: