Station tilburg naar museum de pont

/ 20.08.2019 / Kyllian

Het Natuurmuseum Brabant ligt schuin rechts tegenover het station. Dagje Tilburg met Textielmuseum en museum de Pont. Tilburg, Wilhelminapark is meters verwijderd, 4 minuten wandelen.

Italiaans 3. Blijf op de hoogte, volg ons op social media! Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Met een MJK is het gratis en toch leuk om het allemaal te bekijken en een kop koffie in het restaurant te drinken.

Voor vragen over de inhoud, suggesties of opmerkingen kunt u mailen naar info treinstationinfo. U neemt de eerste mogelijkheid naar rechts en gaat de Gasthuisring op. Dagje Tilburg met Textielmuseum en museum de Pont.

Bedank harrieenmarijv. Dierenpark De Oliemeulen Tilburg In een straal van ca. Beoordeling van Textiel Museum. Beoordeeld op 12 februari via mobiele applicatie Leuk klein museum.

Waar Nederland Belgi binnenviel Hilvarenbeek Meer dan 10 km. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.
  • Goirkestraat 96 , GN Tilburg, Nederland. De Moovit-app toont je daarnaast ook de dichtstbijzijnde haltes en stations voor jouw bestemming.
  • Klik hier om te tweeten! Sinds is het museum gevestigd in een voormalige textielfabriek.

Routeaanwijzingen naar Museum De Pont (Tilburg) met het openbaar vervoer

Download de Moovit-app om sneller routebeschrijvingen te vinden en de meest recente Bus of Treindienstregelingen naar Museum De Pont te vinden. Vanaf hier is het nog 1 minuut lopen via Goirkestraat. De hedendaagse kunst van het museum komt goed tot zijn recht in de mooie, ruime en lichte ruimtes van de voormalige fabriek. Zeer mooi ingericht museum.

U neemt de eerste mogelijkheid naar rechts en gaat de Gasthuisring op. Voor vragen over de inhoud, suggesties of opmerkingen kunt u mailen naar info treinstationinfo.

  • De Moovit-app toont je daarnaast ook de dichtstbijzijnde haltes en stations voor jouw bestemming. Bespaar geld.
  • Het Natuurmuseum Brabant is een museum over het natuurlandschap van Brabant. Verkrijg actuele tijden voor alle routes die beschikbaar zijn met een realtime stap-per-stap routebeschrijving voor Museum De Pont.

Diner arrangement ss rotterdam museum ligt op ca. Het Natuurmuseum Brabant ligt schuin rechts tegenover het station. Datum van activiteit: november In de winkel zijn allerlei zaken te koop.

Bedank Eelco S. Sinds is het museum gevestigd op de huidige locatie? Gebruik het hoofdmenu om alle hotspots te zien.

Makkelijk betalen in de bus of online

Madeleine C. Copyright © Hotspot Holland - Vakantie in eigen land? De wisselende exposities zijn vaak de moeite waard en een kijkje bij de draaiende weefgetouwen en andere machines blijft altijd leuk en leerzaam.

Campinggids Kamperen. Het Textiel Museum opende in haar deuren. Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. Italiaans 3. Dagje Tilburg met Textielmuseum en Stichter en naamgever van het museum is de jurist en ondernemer Jan de Pont .

Wijzigingen

Hoe beviel je uitstapje aan 'Museum De Pont'? Gemiddeld Deze stichting had als doel om de interesse in de moderne kunst te stimuleren. Vele oude goed werkende machines en zelfs een oude stoommachine welke vroeger alle machines aandreef. Vakantiehuisjes De leukste vakantiehuisjes op de mooiste plekken.

Ben jij hier ook geweest! Gemiddeld. De Moovit-app toont je daarnaast ook de dichtstbijzijnde haltes en stations voor jouw bestemming.

Matig 4. Type reiziger. Bedankt voor uw feedback. Wie zijn wij.

Hedendaagse kunst in Tilburg

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Dierenpark De Oliemeulen Tilburg In een straal van ca. Er is ook een Textiel Lab waar huidige ontwerpers hun creaties kunnen vervaardigen.

Datum van activiteit: januari Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Stel Eelco S een vraag over Textiel Museum.

Andere: